Χαμός στο ΟΑΚΑ, με την ΑΕΚ να ισοφαρίζει σε 1-1 στο 54’ με τον Τσιγκρίνσκι και τον ΠΑΟΚ τέσσερα λεπτά αργότερα να παίρνει και πάλι προβάδισμα στο σκορ με τον Σβιντέρσκι.
Εννιά λεπτά μετά την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου, ο Λιβάγια εκτέλεσε το φάουλ που είχαν κερδίσει οι Κιτρινόμαυροι, ο Τσιγκρίνσκι μπήκε στην πορεία της μπάλας, την βρήκε όσο έπρεπε και την έστειλε στα δίχτυα του Ζίβκοβιτς, ισοφαρίζοντας σε 1-1.
Η χαρά των γηπεδούχων, ωστόσο, δεν κράτησε για πολύ. Στο 58’ ο Μπίσεσβαρ έκανε την κάθετη πάσα στον Λημνιό, αυτός βγήκε στην πλάτη της άμυνας της ΑΕΚ, γύρισε στον Σβιντέρσκι και αυτός με πλασέ μέσα από την μικρή περιοχή έκανε το 1-2 για τον ΠΑΟΚ!
Υπενθυμίζουμε ότι οι Ασπρόμαυροι είχαν ανοίξει το σκορ στο 16’ με τον Σβιντέρσκι, ενώ στο 25’ έχασαν πέναλτι με τον Μπίσεσβαρ.
Στις 17 Ιανουαρίου, το stage του Black Temple υποδέχεται μια σειρά από ελληνικές μπάντες, που θα ερμηνεύσουν μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του David Bowie - ενώ τα decks θα αναλάβει ο Δημήτρης Παπασπυρόπουλος.
Η παράσταση Ήμερη – Η Ανατομία μιας Πτώσης, εμπνευσμένη από το έργο, τη ζωή και τη φιλοσοφία του κορυφαίου Ρώσου συγγραφέα, επιχειρεί μια σύγχρονη, εσωτερική ανάγνωση πάνω στην έννοια της πτώσης — σωματικής, ηθικής και υπαρξιακής.
Ο καθηλωτικός μονόλογος του Ανδρέα Φλουράκη «ΤΑΠ ΑΟΥΤ» ανεβαίνει στο ανανεωμένο Μικρό Γκλόρια. Το κείμενο ζωντανεύει στη σκηνή με τον Τάσο Κορκό στην ερμηνεία, ενώ τη σκηνοθετική επιμέλεια υπογράφει ο Θανάσης Ισιδώρου.
Ο Μόντε Μόρις αποχώρησε υποβασταζόμενος από το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Μπάγερν και ο Γιώργος Μπαρτζώκας έκανε λόγο για βαρύ διάστρεμμα το οποίο έχει υποστεί ο Αμερικανός.