Τώρα η ΑΕΚ, που την είχε του χεριού του, μπαίνει στον δρόμο του και τον απειλεί όχι απλά με ήττα αλλά με επιβεβαίωση της εντύπωσης ότι φέτος η ομάδα του δεν ρολάρει
Μια στραβή την δικαιούνται όλοι. Ακόμα και μέσα στην έδρα τους.
Ακόμα κι από έναν αντίπαλο που θα περιφέρει την επιτυχία του μέσα στην πόλη επιχειρώντας να απαξιώσει το προφίλ του ακατάβλητου νταμπλούχου που επιχειρείς να φιλοτεχνήσεις.
Κι εδώ που τα λέμε για μια ισοπαλία πρόκειται δεν γύρισε κι ο κόσμος ανάποδα.
Το θέμα θα μπορούσε να περάσει και να φύγει αλλά δεν γίνεται. Δεν γίνεται γιατί είναι από την αρχή της νέας χρονιάς που ο ΠΑΟΚ δεν πατάει γερά στα πόδια του. Από την Ευρώπη αποκλείστηκε άδοξα από την Σλόβαν που δεν λέει τίποτα σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Στο πρωτάθλημα η ομάδα νικούσε αλά με γλίσχρα σκορ και χωρίς να πιάνει απόδοση της προκοπής.
Η ελληνική πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ Survivors - Ξαναγράφοντας το μύθο της θα γίνει την Παρασκευή 13 Μαρτίου, στις 18:00, στην αίθουσα Τζων Κασσαβέτης στο πλαίσιο του 28ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης.
Μετά τη νίκη που πέτυχε ο Ολυμπιακός επί του Παναθηναϊκού ο Γιώργος Μπαρτζώκας εξήγησε τη σημασία ης νίκης του Ολυμπιακού αλλά και στη νοοτροπία διαχείρισής της από όλους στους Πειραιώτες.
Ο Νάιτζελ Χέιζ-Ντέιβις μίλησε για την ήττα του Παναθηναϊκού από τον Ολυμπιακό, τονίζοντας ότι η ομάδα του δεν έπαιξε καλά στην αρχή, ενώ στάθηκε στα λάθη.
Η Λίβερπουλ πέρασε με 3-1 από το «Μολινό», εξασφαλίζοντας πρόκριση στα προημιτελικά του FA Cup και δείχνοντας αντίδραση μετά την πρόσφατη ήττα της στο πρωτάθλημα.