Είχε αναγνωρισιμότητα στη Λιθουανία, βρέθηκε στο top 10 των σκόρερ του πρωταθλήματος της χώρας, αλλά επέλεξε να τερματίσει τη ζωή του…
Ο Αρτούρας Ριμκεβίσιους, που θήτευσε και στην Ελλάδα με τη φανέλα του Αστέρα Τρίπολης και του Εθνικού, αυτοκτόνησε τη Δευτέρα 23/9 στη σπίτι του «φυτεύοντας» μία σφαίρα στο κεφάλι του σε ηλικία 36 ετών.
Τα αίτια της αυτοχειρίας παραμένουν ακόμη άγνωστα για τον ποδοσφαιριστή που αποσύρθηκε από τη ενεργό δράση το 2016.
Τελευταίος σταθμός της καριέρας του ήταν η Στούμπρας, ενώ τη σεζόν 2010-2011 είχε καταφθάσει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Αστέρα Τρίπολης. Δεν μακροημέρευσε πάντως στην Αρκαδία, αφού έπαιξε μόλις μία φορά με τους Κιτρονομπλέ και παραχωρήθηκε δανεικός στον Εθνικό.
Στη χώρα του πάντως είχε αξιομνημόνευτες επιδόσεις. Με 117 γκολ σε 205 αγώνες στη Λιθουανία βρέθηκε στην 7η θέση των τοπ σκόρερ του πρωταθλήματος.
Αν και έχανε με 2-1 σετ από τον Ολυμπιακό στο «Μελίνα Μερκούρη», ο Μίλωνας ανέτρεψε την κατάσταση στο tie-break κι επικράτησε με 3-2 σετ για την 7η αγωνιστική της Volley League στους άνδρες.
Σαμπαλένκα και Κύργιος αναβιώνουν στις 28/12 τη «μάχη των φύλων», 52 χρόνια μετά το ιστορικό ματς της Κινγκ με τον Ριγκς. Μια αναμέτρηση που ήταν παραπάνω από ένα απλό παιχνίδι. Ήταν ένας αγώνας επιβίωσης, ένας πόλεμος απέναντι στον σεξισμό.
Δείτε πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία της Super League μετά τα τρία παιχνίδια του Σαββάτου (13/12) για την 14η αγωνιστική της Super League. Νίκες για Λεβαδειακό και ΟΦΗ, ισοπαλία στη Νεάπολη.