Εκτός για όλη τη σεζόν με τους Νετς εκτιμάται πως θα είναι ο Κέβιν Ντουράντ, κάτι που επιβεβαίωσε ο τζένεραλ μάνατζερ της ομάδας του Μπρούκλιν, Σον Μαρκς
Πολύ δύσκολα θα αγωνιστεί τη νέα σεζόν με τους Νετς ο Κέβιν Ντουράντ.
Ο τζένεραλ μάνατζερ της ομάδας του Μπρούκλιν Σον Μαρκς, δήλωσε πως ο 31χρονος φόργουορντ αναμένεται να χάσει όλη την ερχόμενη χρονιά, καθώς σύμφωνα με τις εκτιμήσεις δεν θα προλάβει να αποθεραπευτεί πλήρως από τον τραυματισμό στον αχίλλειο τένοντα, τον οποίο υπέστη στους τελικούς του ΝΒΑ.
Υπενθυμίζεται πως ο «ΚΔ» έχει υπογράψει συμβόλαιο με τους Νετς διάρκειας τεσσάρων ετών και όπως όλα δείχνουν η επιστροφή του στα παρκέ αναμένεται να γίνει την σεζόν 2020-2021.
Nets GM Sean Marks says today at the team's preseason media availability that the expectation remains that Kevin Durant will miss the entire season as he recovers from a torn Achilles
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Ο προπονητής του Ερυθρού Αστέρα στο βόλεϊ γυναικών προκάλεσε σοκ στην κοινή γνώμη, όταν σε τάιμ άουτ απευθύνθηκε στις παίκτριές του με χυδαίο και προσβλητικό λεξιλόγιο
Συγκινεί ο Ακίλε Πολονάρα, καθώς αποκάλυψε ότι σκέφτηκε να αυτοκτονήσει μόλις έμαθε ότι έχει λευχαιμία και τόνισε ότι η γυναίκα του τον κράτησε στη ζωή.