Στην Μόσχα βρίσκεται ο Ολυμπιακός από το μεσημέρι της Δευτέρας, με τους Ερυθρόλευκους να τίθενται αντιμέτωποι την Τρίτη με την Ούνιξ Καζάν στο πλαίσιο του Gomelsky Cup, στο οποίο συμμετέχουν και η ΤΣΣΚΑ Μόσχας με τον Προμηθέα Πατρών.
Οι Πειραιώτες λοιπόν προπονήθηκαν κανονικά στην Ρωσία, με την ενημέρωση της ομάδας να τονίζει πως οι Γουέιντ Μπόλντγουιν και Βασίλης Σπανούλης έβγαλαν μέρος του προγράμματος.
Αναλυτικά η ενημέρωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός:
«Ολοκληρώθηκε η σημερινή (23/9) προπόνηση του Ολυμπιακού στην Μόσχα. Μέρος της προπόνησης έκαναν οι Γουέιντ Μπόλντγουιν και Βασίλης Σπανούλης. Ο αρχηγός νιώθει ενοχλήσεις λόγω αιματώματος στα πλευρά (δέχθηκε ένα χτύπημα στο φιλικό με τον Ερυθρό Αστέρα)».
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Η Ρεάλ Μαδρίτης είχε εξαιρετική επιθετική πολυφωνία απέναντι σε μια Μπαρτσελόνα που δεν είχε λύσεις κι έτσι επικράτησε εύκολα στο ντέρμπι της 22ης αγωνιστικής της Euroleague με 80-61.
Τζα Μοράντ και Ζακ Λαβίν είναι μερικά από τα ονόματα που «ακούγονται» για τους Μπακς προκειμένου να πείσουν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να παραμείνει στο Μιλγουόκι.
Έγινε γνωστή η ημερομηνία άφιξης του Σαντίνο Αντίνο στην Αθήνα για τον Παναθηναϊκό, με τον 20χρονο αριστερό εξτρέμ να αναμένεται το μεσημέρι της Κυριακής (18/01).