Ομάρ για το ντέρμπι: «Είμαστε έτοιμοι»
Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό, έστειλε μήνυμα ετοιμότητας για το κυριακάτικο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.
Ο Ολυμπιακός μετά την εντυπωσιακή εμφάνιση απέναντι στην Τότεναμ (2-2), στρέφει την προσοχή του στο εγχώριο ντέρμπι.
Οι Πειραιώτες αντιμετωπίζουν τον Παναθηναϊκό στο μεγάλο παιχνίδι της αγωνιστικής(22/9, 20:30), στοχεύοντας στο απόλυτο στη φετινή Super League 1.
Ο αρχηγός των «ερυθρόλευκων», Ομάρ Ελαμπντελαουί, αποτελεί έναν από τους παλαιότερους και πιο έμπειρους παίκτες της ομάδας, έχοντας γευτεί την ατμόσφαιρα αρκετών ντέρμπι μέχρι τώρα.
Ο Νορβηγός μπακ έστειλε το δικό του μήνυμα με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό, λέγοντας: «Έτοιμοι για αύριο».
Η σχετική ανάρτηση:
Ready for tomorrow!! 🔴⚪️#Olympiacos #Derby pic.twitter.com/q16hv76hVd
— Omar Elabdellaoui (@OmarEla14) September 21, 2019
- Χαμός στο Άνφιλντ για τις αυξήσεις στις τιμές των εισιτηρίων
- Βλάχος: «Όλα τα παιδιά έβγαλαν ενέργεια και ποιότητα»
- «Στη λίστα του Ολυμπιακού για αντί-Πίτερς ο Αϊζέια Μάικ» (vid)
- Τέλος ο Γκόλεματς από τον πάγκο της Ντουμπάι
- LIVE: Πάρμα – Νάπολι
- LIVE: Κρίσταλ Πάλας – Νιουκάστλ
- LIVE: Σάντερλαντ – Τότεναμ
- LIVE: Νότιγχαμ Φόρεστ – Άστον Βίλα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 12.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/agustina-heit-mefvaXlDihk-unsplash-315x220.jpg)































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442