Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ρεπορτάζ One Channel: Εικόνες ντροπής στις φοιτητικές εστίες

Ρεπορτάζ One Channel: Εικόνες ντροπής στις φοιτητικές εστίες

Σοβάδες που πέφτουν από ταβάνια και φθαρμένες και κατεστραμμένες κοινόχρηστες τουαλέτες, σπασμένες βρύσες και ανύπαρκτη θέρμανση και κλιματισμός είναι μόνο μερικά από τα προβλήματα που συνθέτουν το σκηνικό απαξίωσης των κτιρίων που φιλοξενούν τους φοιτητές ανά την Ελλάδα

Σοβάδες που πέφτουν από ταβάνια και φθαρμένες και κατεστραμμένες κοινόχρηστες τουαλέτες, σπασμένες βρύσες και ανύπαρκτη θέρμανση και κλιματισμός είναι μόνο μερικά από τα προβλήματα που συνθέτουν το σκηνικό απαξίωσης των κτιρίων που φιλοξενούν τους φοιτητές ανά την Ελλάδα.

Ελλιπής συντήρηση ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων, γυμνά καλώδια σε τοίχους φθαρμένους από την υγρασία, ανελκυστήρες που οι οικότροφοι χρησιμοποιούν με δικό τους… ρίσκο καθώς συχνά εγκλωβίζονται σε αυτούς είναι η εικόνα των φοιτητικών εστιών.

Βρύσες και ντουζιέρες που τρέχουν κρύο νερό στην καρδιά του χειμώνα, καλοριφέρ που δεν λειτουργούν, προβληματικός κλιματισμός κατά τους θερινούς μήνες (περίοδο εξεταστικής), μηδαμινή καθαριότητα, ελλείψεις σε πυροσβεστήρες, ανεπαρκής φωτισμός κοινόχρηστων χώρων και διάτρητη φύλαξη που επιτρέπει σε διακινητές ναρκωτικών ή ακόμα και διαρρήκτες να αλωνίζουν ανενόχλητοι, συνθέτουν το σκηνικό απαξίωσης των φοιτητικών εστιών ανά την Ελλάδα, με τους δικαιούχους να «δείχνουν» την υποχρηματοδότηση ως αιτία για τις ντροπιαστικές εικόνες.

Πηγή: onetv.gr

Sports in

LIVE: Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας

Παρακολουθήστε live στις 17:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας για την 4η αγωνιστική του Top-6 της Stoiximan Basket League. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ3.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024