Καλίδης: Έχω κανονίσει να παντρέψω ένα ζευγάρι ομοφυλόφιλων
Όχι που δεν θα είχαμε και συνέχεια..
Δεν έχει τέλος!
https://www.instagram.com/p/B0lgGQ9o_es/
Ο Πάνος Καλίδης, μετά τη θύελλα αντιδράσεων που προκάλεσε με τις δηλώσεις του περί ομοφυλοφίλων και ομοφυλοφιλίας από το κοινό και Έλληνες σελέμπριτις, ξεκαθάρισε την θέση του στην εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα». Ο τραγουδιστής απάντησε για την έντονη κριτική που δέχτηκε, αλλά και πάλι δεν βγάλαμε άκρη!
«Δεν ήθελα ποτέ να ταχτώ απέναντι από τους ομοφυλόφιλους και δεν τάχτηκα ποτέ. Αγαπώ τους ομοφυλόφιλους και με αγαπάνε, είμαστε φίλοι. Σε λίγο καιρό έχω κανονίσει να παντρέψω κιόλας ένα ζευγάρι ομοφυλοφίλων στην Αγγλία. Όπως δεν θα μου άρεσε να βλέπω ένα ζευγάρι straight να φιλιέται στον δρόμο… Η ομοφυλοφιλία η σημερινή είναι σώνει και καλά να το επιδεικνύει ο άλλος. Εν πάση περιπτώσει, εγώ είμαι υπέρ στο να κάνει ο άλλος ό,τι νιώθει, στην ελευθερία του ανθρώπου, αλλά έχω κι εγώ πιστεύω, θέλω κι αισθήματα και αυτό λέω», δήλωσε ο Πάνος Καλίδης.
Δείτε την δήλωση του:
https://www.youtube.com/watch?v=afNigdBzd2w
Ο Γιώργος Λιάγκας μετά το τέλος της συνέντευξης είπε: «Είναι ένα παιδί το οποίο δεν είναι και το τέρας της μόρφωσης. Είναι σαφές. Είναι μια αδυναμία στο να διατυπώσει αυτό που θέλει. Να ξεκαθαρίσω ότι γι’ αυτά που είπε είμαι απόλυτα κάθετος. Δηλαδή, και μόνο η εικόνα ότι “εγώ με το παιδί μου βλέπω κωλ…ς για να μη γίνει ομοφυλόφιλος” μου σηκώνεται η τρίχα! Δεν θα το έκανα ποτέ, είναι λάθος μήνυμα. Είναι λάθος του ξεκάθαρα, απαράδεκτο! Νομίζω ότι έχουμε φύγει πάρα πολύ από αυτό το πράγμα. Επίσης, η λογική “αγαπώ τους ομοφυλόφιλους” τι σημαίνει; Αγαπώ κι εγώ τους μαύρους και τους Κινέζους, τι πάει να πει; Λάθος όλη η τοποθέτηση. Από την άλλη όμως, έναν άνθρωπο που έχει λάθος απόψεις, το να τον πετάμε σε έναν κοινωνικό Καιάδα και να λέμε θα μου πει πώς θα μεγαλώσω το παιδί αυτός που τραγουδάει το Κουπεπέ, δεν κάνω ακριβώς το ίδιο; Δηλαδή, θεωρούμε ότι είναι ευτελής τραγουδιστής, δεν είναι το ίδιο πράγμα; Δεν πρέπει να τον πείσουμε με επιχειρήματα ότι πρέπει να αλλάξει απόψεις;»
- Κορωπί: Χειροπέδες σε 48χρονη influencer – Οδηγούσε μεθυσμένη, βρέθηκαν αναβολικά στο αυτοκίνητο
- Στο δρόμο προς το ψηφιακό ευρώ – Τι θα αλλάξει στις συναλλαγές
- Στο WNBA η Μαριέλλα Φασούλα: Υπέγραψε rookie συμβόλαιο με τις Γκόλντεν Στέιτ Βάλκιρις
- Άγχος με το «καλημέρα»; Δέκα τρόποι που μπορούν να δώσουν τη λύση
- Αρτέμιδα: «Έβαλε πρώτη και έφυγε, δεν σταμάτησε πουθενά» λέει ο 18χρονος που τραυματίστηκε στο τροχαίο
- Μυθική στιγμή: Διαιτητής είχε ξεχάσει τις κάρτες και το κατάλαβε μετά το πρώτο 20λεπτο! (vid)
- Ο αποκλεισμός των ιρανικών λιμανιών θα ξεκινήσει στις 5μμ, λέει ο Τραμπ – Νέα άνοδος στις τιμές του πετρελαίου
- MAD VMA 2026: Ξεκίνησε η προπώληση για το απόλυτο μουσικό event του καλοκαιριού
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 13.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/e-KAyytNKVoqo-unsplash-315x220.jpg)







































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442