Τόσο η Σερβία όσο και η team USA πριν από την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου θεωρούνταν ως τα φαβορί για το ζευγάρι του τελικού.
Ωστόσο οι δύο ομάδες τέθηκαν αντιμέτωπες στους αγώνες κατάταξης για τις θέσεις 5-8 της διοργάνωσης. Πολύ μακριά από αυτό που όλοι περίμεναν.
Μετά το τέλος της αναμέτρησης, όπου οι Σέρβοι νίκησαν τους Αμερικανούς, ο κόουτς Σάσα Τζόρτζεβιτς αποκάλυψε τι του είπε ο ομόλογός του Γκρεγκ Πόποβιτς πριν από το τζάμπολ.
«Μου ανέφερε “…είχες δίκιο (σ.σ. για τι δήλωση που είχε κάνει ο Τζόρτζεβιτς). Είμαστε ένα γκρουπ από f…g losers. Ξεκινήσαμε έτοιμοι για να κατακτήσουμε κάτι και τώρα κοίτα που παίζουμε”. Και είχε δίκιο. Υπάρχει μία φιλική και έντιμη σχέση μεταξύ μας».
Με πρωταγωνιστή τον Μάλεν που σημείωσε από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, η Ρόμα νίκησε με σκορ 2-0 τη φορμαρισμένη Κάλιαρι και «έπιασε» τη Γιουβέντους στην τέταρτη θέση, στους 46 βαθμούς.
Λίγες ημέρες μετά την ήττα του στον τελικό του Αυστραλιανού Όπεν 2026 από τον Κάρλος Αλακαράθ ο Νόβακ Τζόκοβιτς ταξίδεψε στην Ιταλία προκειμένου να απολαύσει λίγη από τη δράση των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων που διεξάγονται αυτές τις ημέρες στο Μιλάνο και την Κορτίνα. Ο κορυφαίος τενίστας όλων των εποχών κατά πολλούς, επέλεξε να παρακολουθήσει καλλιτεχνικό […]
«Θα κάνουμε τα πάντα για να διασφαλίσουμε ότι η Μονακό θα μπορέσει να ολοκληρώσει τη σεζόν», υποσχέθηκε ο Πρίγκιπας Αλβέρτος για τη δύσκολη οικονομική κατάσταση που βιώνει η Μονακό.