Η ανατρεπτική κίνηση του Τσιτσιπά που θα του δώσει νέα ώθηση
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς που τελευταία δεν βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση καταφεύγει σε μια κίνηση που όπως δήλωσε θα του δώσει νέα ώθηση και θα τον αναζωογονήσει
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς είναι δίχως αμφιβολία ένα τεράστιο ταλέντο από τους καλύτερους παίκτες της νέας γενιάς στο παγκόσμιο τένις.
Το πιστοποίησε αυτό άλλωστε με τις νίκες του επί σπουδαίων αντιπάλων και τις πολύ καλές πορείες του στα τουρνουά που τον έφεραν στο Νο. 5 της παγκόσμιας κατάταξης.
Ωστόσο τις τελευταίες εβδομάδες ο νεαρός τενίστας παρουσιάζει πτώση στην απόδοσή του με τον απολογισμό στις πρόσφατες αναμετρήσεις του να είναι αρνητικός.
Πολλοί έχουν προβληματιστεί από αυτό, αλλά σίγουρα λιγότερο από τον ίδιο τον Στέφανο που ψάχνει να βρει τρόπους τόσο αγωνιστικά όσο και στην προσωπική του ζωή, ώστε να καθαρίσει το μυαλό του και να επικεντρωθεί στην βελτίωσή του.
Φαίνεται λοιπόν πως πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από την κοινωνία των social media. Κυκλοφορούν άλλωστε και βίντεο που μας δείχνουν τον Έλληνα τενίστα να σβήνει τις εφαρμογές των Facebook, Twitter, Instagram και Messenger.
Σε ένα άλλο βίντεο που ανέβασε ο γυμναστής του Χρήστος Φιωτάκης φαίνεται ο ίδιος ο Τσιτσιπάς να μας εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν στην κίνηση αυτή και τι περιμένει να συμβεί.
Εμείς ας ελπίσουμε τα πρώτα θετικά δείγματα γραφής του ανανεωμένου Στέφανου να φανούν από το Davis Cup που ξεκινά στις 11/9 με την παρουσία της Εθνικής Ελλάδος.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Παρά το γεγονός οτι βρέθηκε να χάνει με 34-43 στο ημίχρονο, ο ΠΑΟΚ με εντυπωσιακή αντίδραση στο δεύτερο νίκησε τη Μούρθια με 79-73 στο πλαίσιο του πρώτου ημιτελικού του FIBA Europe Cup.
Ο Υπουργός Αθλητισμού της Ιταλίας, Αντρέα Αμπόντι, τόνισε μετά τον οδυνηρό αποκλεισμό της Εθνικής ομάδας της χώρας από το προσεχές Μουντιάλ, ότι πρέπει να υπάρξουν παραιτήσεις από την Ομοσπονδία.
Ο προπονητής του Παναθηναϊκού ξεκαθάρισε πως ο Τζέριαν Γκραντ δεν θα αγωνιστεί στο Παναθηναϊκός - Χάποελ Τελ Αβίβ, αφήνοντας να εννοηθεί πως ενδέχεται να απουσιάσει από την προσεχή «διαβολοβδομάδα».