Τέταρτο σερί διαμάντι για την μοναδική Κατερίνα Στεφανίδη!
Στις Βρυξέλλες, στο στάδιο, όπου έχει πανηγυρίσει δύο ακόμη φορές την ανάλογη διάκριση, η Κατερίνα Στεφανίδη πήρε το τέταρτο διαμάντι της καριέρας της, στέλνοντας παράλληλα ισχυρό μήνυμα στις αντιπάλους της ενόψει της διοργάνωσης στην Ντόχα
Στις Βρυξέλλες, στο στάδιο, όπου έχει πανηγυρίσει δύο ακόμη φορές την ανάλογη διάκριση, η Κατερίνα Στεφανίδη πήρε το τέταρτο διαμάντι της καριέρας της, στέλνοντας παράλληλα ισχυρό μήνυμα στις αντιπάλους της ενόψει της διοργάνωσης στην Ντόχα.
Η παγκόσμια πρωταθλήτρια επικράτησε του αγώνα με 4,83 μ. ισοφαρίζοντας το φετινό της ρεκόρ γεγονός που δείχνει πως είναι στην σωστή κατεύθυνση.
ΤΕΛΟΣ!!! Η Κατερίνα Στεφανίδη για 4η διαδοχική χρονιά κατακτά το διαμάντι στο επί κοντώ στη σειρά Diamond League. Πολλά συγχαρητήρια στην εξαιρετική αθλήτρια μας #diamondleague #roadtodoha
— SEGAS (@PRESEGAS) September 6, 2019
Η αθλήτρια του Μίτσελ Κρίερ κατάφερε στην κατάλληλη στιγμή να βρει το ρυθμό της και παράλληλα να ανακτήσει την αυτοπεποίθηση που θα της δώσει το ψυχολογικό προβάδισμα στη Ντόχα, εκεί όπου θα κληθεί να υπερασπιστεί το χρυσό μετάλλιο του Λονδίνου.
Η Στεφανίδη ξεκίνησε τον αγώνα της στα 4,63μ. με επιτυχημένο άλμα και συνέχισε με τον ίδιο τρόπο στα 4,70 μ., 4,77 μ. και 4,83 μ. κι έπειτα απέτυχε στα 4,88 μέτρα. Η Αντζέλικα Σιντόροβα ήταν η μόνη που προσπάθησε να απειλήσει την Ελληνίδα, ωστόσο έμεινε δεύτερη αφού πέρασε με την τρίτη τα 4,83 μέτρα.
Η Άλισα Νιούμαν (Καναδάς) προέρχεται από καλές εμφανίσεις στη σεζόν, ωστόσο στις Βρυξέλλες δεν κατάφερε να ανέβει όσο ψηλά θα ήθελε και με 4,77 μ. έμεινε στην τρίτη θέση. Στα 4,70 μ. ακολούθησαν οι Ναζότ (ΗΠΑ), Μπράντσοου (Μ. Βρετανία), Πεινάδο (Βενεβουέλα) και Σουρ (ΗΠΑ).
- Μονακό – Λε Μαν 103-79: Η ομάδα του Σπανούλη κατέκτησε το Κύπελλο Γαλλίας
- To 91% του Ντιόγκο Νασιμέντο και η ιδέα του Μεντιλίμπαρ
- Νίκολιτς: «Παίξαμε καλά σε όλο το ματς, σημαντικοί οι τρεις βαθμοί»
- Παρελθόν από τον πάγκο του Άρη ο Μανόλο Χιμένεθ
- Φενέρμπαχτσε – Μπεσίκτας 91-74: Πήρε το Κύπελλο η ομάδα του Γιασικεβίτσιους
- Όλα τα γκολ και τα highlights της 22ης αγωνιστικής της Super League (vids)
- Super League: Η βαθμολογία μετά την ολοκλήρωση της 22ης αγωνιστικής
- ΑΕΚ – Λεβαδειακός 4-0: Άνετη νίκη για την Ένωση στην άδεια Νέα Φιλαδέλφεια
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 22.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/tony-chen-9hX9N-wMyzQ-unsplash-1-315x220.jpg)
































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442