Μουντομπάσκετ : Οι διαιτητές του αγώνα Ελλάδα – Νέα Ζηλανδία
Γνωστοί έγιναν οι διαιτητές της αναμέτρησης Ελλάδα - Νέα Ζηλανδία για την 3η και τελευταία αγωνιστική της 1ης φάσης των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου μπάσκετ
Η Ελλάδα παίζει «τελικό» πρόκρισης αύριο (5/9, 15:00) κόντρα στη Νέα Ζηλανδία και θέλει τη νίκη για να περάσει στην επόμενη φάση.
Σήμερα (4/9) έγιναν γνωστοί οι διαιτητές της αναμέτρησης που θα διευθύνουν τον αγώνα και πρόκειται για τους Ρομπέρτο Βάσκες (Πουέρτο Ρίκο), Λεάντρο Λεσκάνο (Αργεντινή) και Ιτάε Χουάνγκ (Κορέα).
Ο Βάσκες ήταν στο παιχνίδι της Εθνικής μας κόντρα στο Μαυροβούνιο και στη νίκη της Νέας Ζηλανδίας κόντρα στους Βαλκάνιους. Ο Λεσκάνο ήταν στο Μαυροβούνιο-Νέα Ζηλανδία (83-93) και στο Νέα Ζηλανδία-Βραζιλία (94-102), ενώ ο Χουάνγκ ήταν στα ματς Βραζιλία-Ελλάδα (79-78) και Νέα Ζηλανδία-Βραζιλία.
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Μιλώντας στην εκπομπή «SUPER ΜΠΑΛΑ LIVE του Mega, o Hλίας Σπάθας ανέλυσε τη φάση του ακυρωθέντος γκολ του Ολυμπιακού στο ντέρμπι με την ΑΕΚ και εξήγησε γιατί θα μπορούσε να είχε μετρήσει.