Στο Δασυγένειο προπονητικό κέντρο βρέθηκε το απόγευμα της Κυριακής ο Αγγελος Χαριστέας, με τον αθλητικό διευθυντή του Αρη να συνομιλεί με τους παίκτες για την άσχημη εμφάνιση στον Βόλο.

Αρκετοί παίκτες πήραν τον λόγο και είπαν την γνώμη τους για το παιχνίδι στο Βόλο αλλά και για άλλα θέματα της ομάδας. Ακόμα υποσχέθηκαν οτι θα κάνουν τα πάντα για να αντιστρέψουν τη κατάσταση. Απο τη πλευρά του ο Χαριστέας άκουσε τους ποδοσφαιριστές και θα ενημερώσει σχετικά τον Θόδωρο Καρυπίδη.

Ακόμα τόνισε στους παίκτες οτι με τέτοιες εμφανίσεις αδικούν τους εαυτούς τους: «Εμφανίσεις σαν αυτές στο Βόλο αδικούν εσάς και το σύλλογο. Είναι υποχρέωση όλων να δώσουμε συνέχεια στην περσινή πετυχημένη χρόνια και πρέπει να τραβήξουμε μια γραμμή εδώ.

Στη διακοπή πρέπει να δουλέψουμε σκληρά και με τον Παναθηναϊκό να βγάλουμε την πραγματική εικόνα του Άρη. Είμαστε καλύτεροι από πέρσι και πρέπει να το αποδείξουμε. Ο καθένας πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του», τόνισε μεταξύ άλλων.

Ακόμα, απο αύριο ο αθλητικός διευθυντής της ΠΑΕ θα ξεκινήσει τετ α τετ με παίκτες.

Λύνει το συμβόλαιο του ο Γιουνές 

Ο Χαμζά Γιουνές αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από τον Άρη. Ο Τυνήσιος επιθετικός θα λύσει, πιθανότατα αύριο, το συμβόλαιο του και θα συνεχίσει τη καριέρα του σε άλλη ομάδα. Ο ποδοσφαιριστής έχει πρόταση στα χέρια του απο τη ρουμάνικη Πετρολούλ.

Γράψτε το σχόλιο σας