Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Αν ο Χατζηγιοβάνης φύγει σε έναν χρόνο, ο Παναθηναϊκός δεν παίρνει ούτε τροφεία

Αν ο Χατζηγιοβάνης φύγει σε έναν χρόνο, ο Παναθηναϊκός δεν παίρνει ούτε τροφεία

Ο Χατζηγιοβάνης κλείνει τα 23 του χρόνια στις 31 Μαΐου 2020, κάτι που σημαίνει πως αν φύγει το επόμενο καλοκαίρι, ο Παναθηναϊκός δε θα πάρει ούτε ευρώ.

Μπροστά στον κίνδυνο να χάσει ένα σπουδαίο ταλέντο και ένα από τα μεγαλύτερα περιουσιακά του στοιχεία έναντι… μηδενικού ανταλλάγματος είναι πιθανό να βρεθεί ο Παναθηναϊκός, αν δεν καταφέρει είτε να πουλήσει τώρα τον Τάσο Χατζηγιοβάνη, είτε να του ανανεώσει το συμβόλαιο.

Η κατάσταση με τον νεαρό μεσοεπιθετικό και έναν εκ των καλύτερων παικτών του την περσινή σεζόν παραμένει στάσιμη, με τον Παναθηναϊκό να μη δείχνει διάθεση να καλύψει τους όρους που έχει θέσει η πλευρά του παίκτη (ρήτρα στο νέο συμβόλαιο, περισσότερα χρήματα απ’ αυτά που του προτάθηκαν), την ίδια ώρα που πρόταση για την πώλησή του στα επίπεδα που έχει θέσει ο Παναθηναϊκός (περίπου 1,5 εκατομμύριο) δεν έχει έρθει και ούτε πρόκειται να έρθει.

Η μοναδική πρόταση που έφτασε από χώρα της Βόρειας Ευρώπης ήταν στα 800.000 ευρώ, με τον Παναθηναϊκό να την απορρίπτει και τον παίκτη να μην… ψήνεται ιδιαίτερα να πάει εκεί.

Αν η κατάσταση παραμείνει ως έχει τους επόμενους μήνες, τότε δεδομένα ο Παναθηναϊκός θα χάσει τον Χατζηγιοβάνη είτε έναντι ενός πολύ μικρού ποσού τον ερχόμενο Ιανουάριο (ποσό που δε θα ξεπερνάει τα 200.000 ευρώ), είτε εντελώς… τσάμπα το επόμενο καλοκαίρι.

Ο Χατζηγιοβάνης στις 31 Μαΐου 2020 κλείνει τα 23 του χρόνια, κάτι που σημαίνει πως ο Παναθηναϊκός δε θα δικαιούται ούτε καν τα τροφεία! Με λίγα λόγια, έναν παίκτη που τον κοστολογεί με 1,5 – 2 εκατομμύρια ευρώ, κινδυνεύει να τον χάσει με… μηδέν.

Προφανώς και οι χειρισμοί στην υπόθεση Χατζηγιοβάνη είναι εντελώς λάθος από πλευράς Παναθηναϊκού και σίγουρα αν χαθεί ο παίκτης χωρίς οικονομικό αντάλλαγμα θα πέσει μεγάλο μέρος των ευθυνών στον Νίκο Νταμπίζα, που έχει ασχοληθεί εξ ολοκλήρου με το θέμα.

Ωστόσο, στον Παναθηναϊκό θεωρούν πως ο χρόνος θα… γιατρέψει τις όποιες πληγές έχουν ανοίξει και κατά τη διάρκεια της σεζόν θα γίνει νέα προσέγγιση, που θα φέρει και συμφωνία. Ιδιαίτερα αν ο παίκτης υπολογίζεται ξανά.

Sports in

«Τρελάθηκε» ο Μπαρτζώκας: Οι πανηγυρισμοί μετά το τέλος του Παρτίζαν – Ολυμπιακός (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξέσπασε μετά την ανατροπή και το μεγάλο διπλό στο Βελιγράδι και πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024