Ο Τάσος Μπακασέτας πέρασε για πρώτη φορά τα σύνορα της Ελλάδας, πραγματοποιώντας την μεταγραφή στην Αλάνιασπορ. Ο πρώην μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ πέτυχε το πρώτο του γκολ στη γείτονα χώρα, με την φανέλα της τουρκικής ομάδας.
Ο Έλληνας διεθνής σκόραρε στο 29ο λεπτό εναντίον της Κασίμπασα και μάλιστα με το «δεξί» πόδι, το οποίο δεν είναι και το καλό του. Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι απάντησαν στο γκολ του Μπακασέτα, ισοφαρίζοντας σε 1-1.
Για την Αλάνιασπορ, στην αρχική ενδεκάδα ξεκίνησε και ένας άλλος Έλληνας, ο Δημήτρης Σιώπης, ενώ στον πάγκο έμεινε ο τρίτος συμπατριώτης μας, Γιώργος Τζαβέλλας.
Στις 17 Ιανουαρίου, το stage του Black Temple υποδέχεται μια σειρά από ελληνικές μπάντες, που θα ερμηνεύσουν μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του David Bowie - ενώ τα decks θα αναλάβει ο Δημήτρης Παπασπυρόπουλος.
Η παράσταση Ήμερη – Η Ανατομία μιας Πτώσης, εμπνευσμένη από το έργο, τη ζωή και τη φιλοσοφία του κορυφαίου Ρώσου συγγραφέα, επιχειρεί μια σύγχρονη, εσωτερική ανάγνωση πάνω στην έννοια της πτώσης — σωματικής, ηθικής και υπαρξιακής.
Ο καθηλωτικός μονόλογος του Ανδρέα Φλουράκη «ΤΑΠ ΑΟΥΤ» ανεβαίνει στο ανανεωμένο Μικρό Γκλόρια. Το κείμενο ζωντανεύει στη σκηνή με τον Τάσο Κορκό στην ερμηνεία, ενώ τη σκηνοθετική επιμέλεια υπογράφει ο Θανάσης Ισιδώρου.
Ανεβαίνει η ένταση για τη διαιτησία στην Ιταλία καθώς τιμωρήθηκαν τρεις διαιτητές για πέναλτι που δεν δόθηκε υπέρ της Λάτσιο κόντρα στην Φιορεντίνα. Φωνάζουν για προβληματική εκπαίδευση οι ρέφερι
Ο πρώην ποδοσφαιριστής και νυν προπονητής Μαρτίν Ντεμικέλις και μέλη της οικογένειάς του βρέθηκαν να παλεύουν με μεγάλα κύματα και ισχυρά ρεύματα στην Ουρουγουάη και τελικά σώθηκαν από ναυαγοσώστες.