Έναν ακόμη παίκτη από τον ΠΑΟΚ απέκτησε ως δανεικό ο Βόλος, ενόψει της νέας σεζόν. Πρόκειται για τον τερματοφύλακα Νίκο Μελίσσα, ο οποίος αναμενόταν να έχει λιγοστό χρόνο συμμετοχής στον ΠΑΟΚ.
Ο παίκτης έμεινε εκτός αποστολής για τον αγώνα με τη Σλόβαν και σήμερα ανακοινώθηκε ο δανεισμός του στον Βόλο.
Απόστολος Διαμαντής, Μάριος Τσαούσης, Γιάννης Μυστακίδης, Λευτέρης Λύρατζης και Κωνσταντίνος Μπαλογιάννης είναι οι υπόλοιποι πέντε δανεικοί που έχει πάρει ο Βόλος από τον «Δικέφαλο του Βορρά».
Η ανακοίνωση
«Η ΠΑΕ Βόλος ανακοινώνει την απόκτηση του 26χρονου τερματοφύλακα Νίκου Μελίσσα με τη μορφή δανεισμού από τον ΠΑΟΚ. Ο Νίκος Μελίσσας ανήκει από το 2012 στον ΠΑΟΚ, ενώ τα προηγούμενα χρόνια έχει αγωνιστεί σε Φωκικό, Ηρακλή Ψαχνών, Σπάρτη και τις δύο τελευταίες σεζόν στη Λαμία».
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Εξαιρετική αρχή για τη Μαρία Σάκκαρη στο Australian Open, καθώς η Ελληνίδα τενίστρια επικράτησε με 2-0 σετ της Λεόλια Ζανζάν και προκρίθηκε στο δεύτερο γύρο.
Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό (21:00) στην OPAP Arena σε ένα αθηναϊκό ντέρμπι χωρίς περιθώρια για απώλεια, με τον ΠΑΟΚ να υποδέχεται στην Τούμπα τον ΟΦΗ, που έχει την ψυχολογία στα… ύψη.