Χρηστίδης: Καθυστερημένη η αντίδραση της ΝΔ για τη Σαμοθράκη
Για καθυστερημένη αντίδραση όσον αφορά στην αντιμετώπιση του οξύτατου προβλήματος της ακτοπλοϊκής συγκοινωνίας στη Σαμοθράκη, κατηγόρησε την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας ο εκπρόσωπος τύπου του Κινήματος Αλλαγής Παύλος Χρηστίδης
Για καθυστερημένη αντίδραση όσον αφορά στην αντιμετώπιση του οξύτατου προβλήματος της ακτοπλοϊκής συγκοινωνίας στη Σαμοθράκη, κατηγόρησε την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας ο εκπρόσωπος τύπου του Κινήματος Αλλαγής Παύλος Χρηστίδης.
«Έκανε 10 μέρες αργότερα τη σύσκεψη του μισού υπουργικού συμβουλίου. Αυτό είναι ένα θέμα το οποίο πρέπει να δει ως κυβέρνηση. Έπρεπε να έχει πολύ πιο γρήγορα αντανακλαστικά διότι σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή, ένα τετραήμερο το οποίο ήταν πολύ έντονο, εγκλωβίστηκαν άνθρωποι, επιχειρηματίες έχασαν τη δυνατότητα να δουλέψουν μέσα στην καρδιά του Δεκαπενταύγουστου», ανέφερε μιλώντας στον ΣΚΑΪ.
Ο κ. Χρηστίδης αναφέρθηκε και στην αντιπολιτευτική τακτική του Κινήματος Αλλαγής λέγοντας πως έχει μάθει να κολυμπάει «ανάμεσα στα πιράνχας της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ τα τελευταία 4,5 χρόνια και ξέρουμε να κολυμπάμε καλά» και προσθέτοντας τα εξής: «Θα αναμετρηθούμε με όρους αρχών, αξιών, ιδεών, για το ποιος εκφράζει αυθεντικά την προοδευτική παράταξη. Μπροστά μας έχουμε πολύ μεγάλες προκλήσεις, έχουμε τον εκλογικό νόμο, έχουμε τον τρόπο με τον οποίο η χώρα πρέπει να προχωρήσει σε πολύ μεγάλες αλλαγές».
Ο κ. Χρηστίδης κράτησε σαφείς αποστάσεις από τον ΣΥΡΙΖΑ. Όπως είπε «κ. Τσίπρας πρέπει να αποφασίσει. Λέει ότι θα μετασχηματίσει το κόμμα του και θα κοιτάξει προς μια άλλη κατεύθυνση και ο κ. Σκουρλέτης βγαίνει και αμφισβητεί ευθέως την κατεύθυνση αυτή λέγοντας ότι δεν θέλει να γίνει ο ΣΥΡΙΖΑ ούτε Κεντροαριστερά ούτε Σοσιαλδημοκρατία. Πρέπει να πει τι θέλει να γίνει ο ΣΥΡΙΖΑ και αυτό θα φανεί γιατί πέρα από τα λόγια υπάρχουν και οι πράξεις».
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
- «Γιατί αυτή και όχι εγώ;» Η Τζέιν Φόντα αμφισβητεί τη Στρέιζαντ στα Όσκαρ, διεκδικεί τον Ρέντφορντ
- Τηλεοπτικός Μάρτιος: Η μεγάλη επιστροφή των θρύλων και οι σειρές που θα μας κρατήσουν στον καναπέ
- Θεσσαλονίκη: Καταδικάστηκε η συνοδηγός του ΙΧ που παρέσυρε και σκότωσε την Έμμα – Εξαγοράσιμη η ποινή της
- Ποινική δίωξη στους 8 οπαδούς του ΠΑΟΚ για την επίθεση στα δημοσιογραφικά
- Θεατής απέναντι στο τσουνάμι ακρίβειας η κυβέρνηση – Γενικόλογες υποσχέσεις Χατζηδάκη για μέτρα στήριξης
- «Μια νύχτα μόνο»: Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο στο MEGA
- Τσουνάμι αντιγραφής με ΑΙ στα πανεπιστήμια – Σε κρίση η αξιολόγηση των φοιτητών
- Η αποκάλυψη του Φουρνιέ: Η μεγάλη συνάντηση, η «μεταμόρφωση» και ο Ντόρσεϊ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 17.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/randy-kinne-P7nRBkxx_mg-unsplash-1-315x220.jpg)

























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442