Απίστευτη τραγωδία εκτυλίχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στον Πόρο μετά από συντριβή ελικοπτέρου με αποτέλεσμα να βρουν το θάνατο και οι τρεις επιβαίνοντές του.
Ανδρες του Λιμενικού Σώματος μετέφεραν στη στεριά τις σορούς των δύο επιβατών και του νεκρού πιλότου του μοιραίου ελικοπτέρου. Πρόκειται για τους δύο ρώσους υπηκόους και τον έλληνα χειριστή του ελικοπτέρου, οι οποίοι βρέθηκαν εγκλωβισμένοι στην καμπίνα του ελικοπτέρου.
Λίγες ώρες αργότερα, ανασύρθηκε και το ελικόπτερο, με το One Channel να φέρνει στη δημοσιότητα συγκλονιστικές φωτογραφίες, στις οποίες διακρίνεται πως έχει διαλυθεί πλήρως.
Νωρίτερα, όπως επιβεβαίωσαν αυτόπτες μάρτυρες στο One Channel, το ελικόπτερο κόπηκε στα δύο, ενώ τα συντρίμμια του εντοπίστηκαν πολύ κοντά στη στεριά, σε απόσταση περίπου 100 μέτρων.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.