Δεν προχωράει τελικώς στην μεταγραφή του Κρίστιαν Τέγιο η αντίπαλος του Ολυμπιακού στα play offs του Champions League.
Η Κράσνονταρ είχε ψηλά στη μεταγραφική της λίστα τον 27χρονο άσο, όμως η μεταγραφή του δεν θα προχωρήσει, τουλάχιστον στην παρούσα μεταγραφική περίοδο.
Σύμφωνα με δηλώσεις του μάνατζερ του, Χοσέ Μαρία Ορομπίτ, η ρωσική ομάδα ίσως να μπει ξανά σε διαπραγματεύσεις τον χειμώνα.
«Αυτό το καλοκαίρι ο Τέγιο δεν θα μετακομίσει στο Κρασνοντάρ, καθώς η αυλαία των μεταγραφών θα κλείσει σύντομα. Ίσως επιστρέψουμε στις διαπραγματεύσεις τον χειμώνα».
Την περασμένη σεζόν, ο έμπειρος μεσοεπιθετικός είχε 29 συμμετοχές με την Μπέτις σημειώνοντας 4 γκολ και μοιράζοντας 6 ασίστ. Η ρήτρα αποδέσμευσής του ανέρχεται σε 12 εκατομμύρια ευρώ!
Τις Παρασκευές 20, 27 Φεβρουαρίου και 6 Μαρτίου, αλλά και τα Σάββατα 14, 21, 28 Μαρτίου και 4 Απριλίου, ο Μανώλης Μητσιάς και η Βίκυ Καρατζόγλο δίνουν «Ραντεβού στο Άλσος».
Ο Χέιζ- Ντέιβις πέρασε τα ιατρικά τεστ και το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού αναμένεται να ενσωματωθεί άμεσα στις προπονήσεις των Πράσινων, ενόψει και του Final 8 του Κυπέλλου.