Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 28χρονος σερβιτόρος στη Γαλλία από τα χέρια ενός πελάτη που τον πυροβόλησε επειδή, κατά πληροφορίες, καθυστέρησε να του φέρει το σάντουιτς που είχε παραγγείλει!
Η δολοφονία σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής σε εστιατόριο σε προάστιο του Παρισιού.
Ο 28χρονος δέχθηκε τα πυρά στον ώμο και παρά τις προσπάθειες των διασωστών δεν κατάφερε να κερδίσει τη μάχη για τη ζωή.
Ο δολοφόνος του 28χρονου μετά τον πυροβολισμό διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση και αναζητείται.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας