Στην Τήνο ο Μητσοτάκης για τον εορτασμό Κοιμήσεως της Θεοτόκου
Ο κ. Μητσοτάκης λίγο πριν τις 9 το πρωί, επιβιβάστηκε στην πυραυλάκατο «Μυκόνιος» του Πολεμικού Ναυτικού μαζί με τον υπουργό Άμυνας και τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ προκειμένου να φτάσουν στο σημείο στο οποίο βυθίστηκε από ιταλικό υποβρύχιο στις 15 Αυγούστου 1940 η φρεγάτα «Έλλη»
Στην Τήνο βρίσκεται από το πρωί της Πέμπτης, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης προκειμένου να παραστεί στον εορτασμό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου και στις εκδηλώσεις για την επέτειο του τορπιλισμού του καταδρομικού «Έλλη».
Ο κ. Μητσοτάκης λίγο πριν τις 9 το πρωί, επιβιβάστηκε στην πυραυλάκατο «Μυκόνιος» του Πολεμικού Ναυτικού μαζί με τον υπουργό Άμυνας Νίκο Παναγιωτόπουλο και τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ Χρήστο Χριστοδούλου προκειμένου να φτάσουν στο σημείο στο οποίο βυθίστηκε από ιταλικό υποβρύχιο στις 15 Αυγούστου 1940 η φρεγάτα «Έλλη».
- Super League: Ξανά στην κορυφή της βαθμολογίας ο Ολυμπιακός – Το υπόλοιπο πρόγραμμα
- Πόλεμος των influencer στο Ντουμπάι – «Φτωχομπινέδες, αχάριστοι» όσοι δεν βλέπουν τον πόλεμο ως χρήμα
- ΟΦΗ – Ολυμπιακός 0-3: Πάρτι… ανανέωσης ο Ελ Κααμπί και στην κορυφή οι «ερυθρόλευκοι»
- Άρης: Η 11άδα για το παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό
- Σεισμός 4,5 Ρίχτερ ανοιχτά της Κρήτης
- Νίκη 6άδας το Περιστέρι Betsson στο Μαρούσι (84-61) – Επιβλητικός ο Προμηθέας στη Μύκονο (99-89)
- Πώς το TikTok έγινε συμφωνία δισεκατομμυρίων στις ΗΠΑ
- Ποιος άλλος; Γκολ ο Ελ Κααμπί και 0-1 ο Ολυμπιακός στο Παγκρήτιο (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 14.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/clay-leconey-LdyTTsIppB8-unsplash-315x220.jpg)


























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442