Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αναστασίου: «Έγιναν αβίαστα λάθη που δεν επιτρέπονται σε αυτό το επίπεδο»

Αναστασίου: «Έγιναν αβίαστα λάθη που δεν επιτρέπονται σε αυτό το επίπεδο»

Ο Γιάννης Αναστασίου ανέφερε μετά τον αγώνα με τη Λέγκια Βαρσοβίας ότι για τον Ατρόμητο ήταν δύσκολο αυτή την εποχή να παίξει στα όρια, ενώ ο Έλληνας τεχνικός τόνισε ότι τα αβίαστα λάθη που έκανε η ομάδα του δεν επιτρέπονται σε αυτό το επίπεδο.

Ο Ατρόμητος ηττήθηκε με 2-0 στο Περιστέρι από τη Λέγκια Βαρσοβίας και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Europa League.

O Γιάννης Αναστασίου στις δηλώσεις του μετά το ματς στάθηκε στο γεγονός ότι για τον Ατρόμητο είναι δύσκολο αυτή την εποχή να παίξει στο 100%, ωστόσο η ομάδα του έκανε μία καλή προσπάθεια.

Επίσης, ο τεχνικός των Περιστεριωτών τόνισε ότι τα αβίαστα λάθη που έγιναν από την ελληνική ομάδα δεν επιτρέπονται σε αυτό το επίπεδο και ήταν καθοριστικά για τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό. Όσον αφορά τα μεταγραφικά δεν υπάρχει κάποιο νεότερο, μιας και η προσοχή όλων ήταν στραμμένη στο ματς με τη Λέγκια.

Αρχικά ο Αναστασίου ανέφερε: «Ήταν ένα άσχημο αποτέλεσμα, αλλά κάναμε μια καλή προσπάθεια. Προσπαθήσαμε να παίξουμε στα όριά μας και είναι δύσκολο για αυτή την εποχή. Στο πρώτο ημίχρονο δημιουργήσαμε τις προϋποθέσεις για ένα γκολ. Ο αντίπαλος στο πρώτο σουτ που πραγματοποίησε έβαλε γκολ. Το παιχνίδι έγινε ακόμα πιο δύσκολο, όταν στην πρώτη του επίθεση ο αντίπαλος πέτυχε το γκολ. Εμείς τώρα στρέφουμε την προσοχή μας στο πρωτάθλημα».

Για το αν έγιναν αλλαγές στο δεύτερο ημίχρονο: «Δεν υπήρξε κάποια αλλαγή στον τρόπο προσέγγισης. Έγιναν λάθη αβίαστα, που δεν επιτρέπονται σε αυτό το επίπεδο. Θέλαμε να παίξουμε με τέσσερις χαφ, ώστε να δημιουργήσουμε μια υπεραριθμία στο κέντρο. Ωστόσο, κάναμε πολλά λάθη. Ειδικά στο δεύτερο γκολ έγιναν πολλά μαζεμένα. Πρέπει να έχουμε τις λεπτομέρειες σε τέτοιο επίπεδο. Σήμερα δεν τις είχαμε και ήρθε το αποτέλεσμα αυτό, κόντρα σε μία πολύ ποιοτική ομάδα».

Για τις μεταγραφές: «Για μας ήταν σημαντικό πώς θα τελειώσει αυτό το ματς. Θα μιλήσουμε για αυτό το θέμα με τη διοίκηση. Εμείς δεν έχουμε μιλήσει για κάτι μεταγραφικό, αφού όλη μας η προσοχή ήταν στραμμένη σε αυτό το ματς».

Sports in

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης για τα προημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024