Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι γιατροί με αυτό που διαπίστωσαν: Ένα επτάχρονο αγόρι στην Ινδία είχε 526 δόντια, με τους οδοντιάτρους να τα αφαιρούν τελικά.
Το παιδί παραπονιόταν στους γονείς του από την ηλικία των τριών ότι είχε πόνους στο στόμα και πρήξιμο. Οι γονείς του είχαν προσπαθήσει να τον πάνε στον οδοντίατρο όμως εκείνος δεν ήθελε με κανέναν τρόπο.
Τελικά επειδή οι πόνοι συνεχίζονταν τον πήγαν με το ζόρι και οι γιατροί αφού του έκαναν ακτινογραφία και αξονική ανακάλυψαν ότι ήταν εκατοντάδες δόντια μέσα σε έναν… σάκο στο στόμα του.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας