Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στέρλινγκ: «Προτεραιότητα το πρωτάθλημα και όχι το Champions League»

Στέρλινγκ: «Προτεραιότητα το πρωτάθλημα και όχι το Champions League»

Το πρωτάθλημα έθεσε ως προτεραιότητα της Σίτι για τη νέα χρονιά ο Ραχίμ Στέρλινγκ, ενώ παράλληλα τόνισε ότι χάρηκε με την κατάκτηση του Champions League από τη Λίβερπουλ.

Μπορεί να μην έφυγε με τον καλύτερο τρόπο από το Λίβερπουλ, ωστόσο ο Ραχίμ Στέρλινγκ δήλωσε πως χάρηκε με την κατάκτηση του Champions League από την ομάδα του Μερσεσάιντ.

«Ήμουν πραγματικά χαρούμενος για αυτούς, χαρούμενος που κάποιοι από τους παίκτες που ξέρω σήκωσαν το Champions League», δήλωσε σχετικά. Θεωρεί αρκετά μεγάλο στόχο το Champions League, ωστόσο εκείνο που προέχει για τον ίδιο είναι η κατάκτηση της Premier League.

«Το Champions League είναι τεράστιο για μας ως σύλλογο, όμως ο πιο σημαντικός στόχος για εμάς είναι να κατακτήσουμε την Premier League. Αυτό είναι τα πάντα για εμάς, είναι ο λόγος που προπονούμαστε καθημερινά. Μπορεί το Champions League να είναι η διοργάνωση με το μεγαλύτερο πρεστίζ, όμως, κάθε σαββατοκύριακο περνάμε από σκληρά μέρη και δοκιμασίες».

Παράλληλα έκανε ένα πρώτο σχόλιο για το τι περιμένει τη νέα χρονιά στο πρωτάθλημα, αλλά και τον τελικό απέναντι στη Λίβερπουλ για το Community Shield.

«Θα είναι πιο δύσκολο τη φετινή σεζόν. Το να επαναλάβεις την κατάκτηση για Τρίτη σερί σεζόν αποτελεί τεράστια πρόκληση για εμάς και είμαστε έτοιμοι να την αποδεχτούμε. Συνεχίζουμε να δουλεύουμε προς το παρόν, διατηρούμαστε σε φόρμα και θα είμαστε έτοιμοι για το Community Shield κόντρα στη Λίβερπουλ».

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024