Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τα πλάνα του Ατρόμητου για την ευρωπαϊκή του πρεμιέρα

Τα πλάνα του Ατρόμητου για την ευρωπαϊκή του πρεμιέρα

Ο Ατρόμητος καλείται απόψε (25/7) να ξορκίσει τα «φαντάσματα» της περσινής περιόδου και κόντρα στη Ντουνάισκα Στρέντα θέλει να κάνει το πρώτο βήμα για να πάρει την πρόκριση στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League.

Η ώρα της κρίσης έφτασε. Ο Ατρόμητος αντιμετωπίζει απόψε τη Ντουνάισκα Στρέντα στη Σλοβακία για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League και έχει θέσει στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα που θα του δώσει το πάνω χέρι ενόψει της ρεβάνς στο Περιστέρι.

Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου δεν θέλει να επαναλάβει τα περσινά λάθη που συνέβησαν κόντρα στη Ντιναμό Μπρέστ και η αναμέτρηση στη Λευκορωσία πιθανόν να λειτουργήσει ως παράδειγμα προς αποφυγήν.

Όσον αφορά το αρχικό σχήμα, η μεσοαμυντική διάταξη φαντάζει «μπετόν». Γάντια βασικού αναμένεται να πάρει ο Μπάλαζ Μέγερι, στα δύο άκρα της άμυνας θα βρίσκονται οι Κιβρακίδης και Κατράνης, ενώ το δίδυμο των σέντερ μπακ θα είναι οι Ρισβάνης, Γούτας.

Στον χώρο του κέντρου, ακολούθως, θα δεσπόζουν τα ονόματα των Χαρίση και Μάντσον, οι οποίοι θέλουν αποδείξουν από νωρίς την αξία τους στον προπονητή τους..

Το… δύσκολο μέρος συναντάται στη μεσοεπιθετική γραμμή, με τον Μανούσο να θεωρείται ως ο μοανφικός σίγουρος, αφού είναι από τους καλύτερους της προετοιμασίας και των φιλικών.

Από εκεί και πέρα Ενσικουλού, Ουγκράι, Βέλλιος έχουν μοιρασμένες πιθανότητες, με τον τελευταίο να έχει ξεπεράσει πλήρως την ίωση που τον ταλαιπωρούσε, όμως το διάστημα που έλειψε ενδέχεται να αποδειχθεί καταλυτικό στην τελική απόφαση του Αναστασίου.

Όσο για τον σχηματισμό, παρά το γεγονός πως η ομάδα έχει δουλέψει περισσότερο το 4-3-3, υψηλές πιθανότητες συγκεντρώνει και το 4-4-2. Η επιλογή των προσώπων πάντως είναι εκείνη που θα κρίνει πάντως τον τελικό σχηματισμό.

Οι 21 «εκλεκτοί»του Αναστασίου: Μέγιερι, Βέλλιος Μανδάς, Χαρίσης, Θεοδωράκης, Ρισβάνης, Ουγκράι, Ούμπιδες, Κιβρακίδης, Μάντσον, Γιακουμάκης, Γούτας, Ενσικουλού, Νάτσος, Γαρουφαλιάς, Κατράνης, Καχίλα, Ρόσα, Μανούσος, Κόρτ και Στρούγγης.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024