Europa League : Όλα ανοιχτά για τον επόμενο αντίπαλο του Άρη
Ο Άρης περίμενε το σημερινό παιχνίδι των προκριματικών για να μάθει τον αντίπαλό του, όπως και η ΑΕΚ, αλλά τα δύο παιχνίδια που ενδιέφεραν τις ελληνικές ομάδες, τελείωσαν με «λευκή» ισοπαλία
Ο Άρης αγωνίζεται με την ΑΕ Λεμεσού στο «Κλεάνθης Βικελίδης», αλλά έχει πάντα στο μυαλό του και τον αντίπαλό του, σε ενδεχόμενο πρόκρισης. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης κληρώθηκε με μία εκ των Μόλντε ή Τσουκαρίτσκι, αλλά οι δύο ομάδες, έμειναν στη «λευκή» ισοπαλία στο σημερινό μεταξύ τους παιχνίδι.
Η νορβηγική ομάδα, σίγουρα, έχει πιο «βαρύ» όνομα, αλλά δεν κατάφερε να αποκτήσει προβάδισμα στην έδρα της, με την ρεβάνς της Σερβίας, να κρίνεται καθοριστική.
Η ΑΕΚ, από τη μεριά της, βρίσκεται στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League, επομένως δεν αγωνιζόταν σε αυτή τη φάση του θεσμού. Παρόλα αυτά, σήμερα πραγματοποιήθηκε το παιχνίδι Χόνβεντ- Κραϊόβα, από το οποίο θα προκύψει ο αντίπαλος της «Ένωσης».
Ο αγώνας των Ούγγρων με τους Ρουμάνους, όμως, έληξε με το «ρευστό» 0-0. Επομένως δεν πήρε καμία ομάδα το προβάδισμα, με τον επαναληπτικό της άλλης εβδομάδας, στη Ρουμανία, να ξεκαθαρίζει οριστικά το τοπίο.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Ο τρομπετίστας και συνθέτης Στέλιος Χατζηκαλέας, λίγο προτού ανέβει στη σκηνή του Half Note Jazz Club για να παρουσιάσει τη νέα του δουλειά The Sea Inside, μας μιλάει για τη τζαζ.
Βήμα πρόκρισης του Ερυθρού Αστέρα με το εκτός έδρας 1-0 επί της Λιλ, επίδειξη δύναμης της Στουτγάρδης στη Σκωτία – Όλα τα αποτελέσματα των πρώτων αγώνων των νοκ-άουτ play offs του Europa League