Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ορίστηκε ο διαιτητής του αγώνα Πλζεν - Ολυμπιακός

Ορίστηκε ο διαιτητής του αγώνα Πλζεν – Ολυμπιακός

Ποιος είναι ο Ιταλός Μάρκο Γκουίντα που όρισε η UEFA στον πρώτο αγώνα του Ολυμπιακού με την Βικτόρια Πλζεν για τα προκριματικά του Champions League

Ο Ολυμπιακός την ερχόμενη Τρίτη (23/7) θα αντιμετωπίσει την Βικτόρια Πλζεν στην Τσεχία, για τον πρώτο αγώνα του β’ προκριματικού γύρου του Champions League, με στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα, που θα του δώσει πλεονέκτημα πρόκρισης ενόψει της ρεβάνς.

 Την Κυριακή (21/7) οι δύο ομάδες έμαθαν τον διαιτητή που θα διευθύνει το μεγάλο ματς. Συγκεκριμένα, η UEFA στην αναμέτρηση των Πειραιωτών με τους Τσέχους στο Πλζεν, όρισε τον Ιταλο Μάρκο Γκουίντα, ο οποίος θα έχει βοηθούς του τον Τσίρο Καρμπόνε και τον Ντανιένε Μπιντόνι. Τέταρτος ορίστηκε ο Φάμπιο Μαρέσκα.

Ο Μάρκο Γκουίντα μάλιστα ήταν πέρσι στον τελικό του Europa League, ανάμεσα στην Τσέλσι και την Αρσεναλ, αλλά όχι στην τετράδα. Ηταν στο δωμάτιο του VAR μαζί με τους Μασιμιλιάνο Ιράτι, Σιμόν Μαρτσίνιακ και Πάβελ Σοκολνίτσκι.

Ο 38χρονος Ιταλός, πάντως, δεν έχει μεγάλη ευρωπαϊκή εμπειρία. Εχει πολύ λίγες συμμετοχές στο Europa League, κυρίως στα προκριματικά. Πλέον, μετά τη συμμετοχή του στον τελικό περσινό, του ανατέθηκε να διευθύνει αγώνα επίπεδου Champions League.

Στην Ιταλία, ωστόσο, είναι ένας από τους… πολυφορεμένους διαιτητές, καθώς έχει σφυρίξει σε 136 παιχνίδια της Serie A και σε 36 αγώνες της Serie B, ενώ στο βιογραφικό του έχει και 13 ματς του ιταλικού Κυπέλλου. Είναι ένας αυστηρός ρέφερι, ο οποίος βγάζει εύκολα την κίτρινη κάρτα, αλλά και την κόκκινη. Χαρακτηριστικό στοιχείο είναι ότι στην καριέρα του σε 250 ματς έχει βγάλει 1126 κίτρινες κάρτες!

Δείτε τα στατιστικά του:

Sports in

Τρομεροί Σίξερς με τρομακτικό Εμπίντ που έβαλε 50άρα!

Ο Τζόελ Εμπίντ ήταν ασταμάτητος και βάζοντας 50 πόντους οδήγησε τους Σίξερς στη νίκη με 125-114 επί των Νικς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024