Εδώ και μέρες από to10.gr έχετε ενημερωθεί για το τι πραγματικά συμβαίνει με τις συμφωνίες στο… χιόνι που έκανε η ΕΡΤ δύο ημέρες πριν τις εκλογές, με τον ΠΑΟΚ, την ΑΕΚ και τον ΟΦΗ. Αυτές οι συμφωνίες δεν έχουν καμία βάση, δεν δικαιολογούνται με οποιονδήποτε τρόπο, δεν μπορούν να θωρακιστούν νομικά και εν τέλει, έγιναν αποκλειστικά για λόγους ψηφοθηρικούς σκοπούς, αλλά και για να πιεστεί η νέα Κυβέρνηση να πάρει μια σκληρή απόφαση που θα έδινε πάτημα για αντιπολίτευση στην απελθούσα.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.