Πλένουμε και καθαρίζουμε τη γλιστρίδα (κρατάμε τις κορυφές, τους τρυφερούς μίσχους και τα φύλλα). Αφαιρούμε τους σπόρους από την ντομάτα, την κόβουμε σε κυβάκια και την αφήνουμε να σουρώσει 5-10 λεπτά. Κόβουμε και το κρεμμύδι σε μικρά καρέ. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τη γλιστρίδα με την ντομάτα και το κρεμμύδι. Προσθέτουμε την κάππαρη, τον μαϊντανό, το αλατοπίπερο, το λάδι και το ξίδι και ανακατεύουμε. Σερβίρουμε σε πιατέλα ή μπολ και διακοσμούμε με τον γαύρο.
Οι περισσότεροι πιστεύουμε πως όταν ένα ζευγάρι παίρνει διαζύγιο κάτι πολύ σημαντικό έχει διαταράξει τη ζωή τους. Ο ψυχολόγος John Gottman έχει άλλη άποψη, όμως
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.