Σε φουλ ρυθμούς έχουν μπει οι μηχανές του Ολυμπιακού σχετικά με τον σχεδιασμό της νέας σεζόν. Οι Ερυθρόλευκοι έχουν ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με την πλευρά του Μιντάουγκας Κουζμίνσκας, τον οποίο θέλουν για την θέση στο «4» δίπλα στον Γιώργο Πρίντεζη. Σίγουρα δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις για τον Λιθουανό, που ακουμπάει και στο «3».
Την προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε στην Αρμάνι Μιλάνο έχοντας 8.6 πόντους κατά μέσο όρο σε 30 παιχνίδια. Τελείωσε την regular season της διοργάνωσης με 30/64 τρίποντα και να 51% στα δίποντα.
Ο Ολυμπιακός κοιτάζει πάντως και άλλες περιπτώσεις στο «4», θέλοντας να προσθέσει ποιότητα στην γραμμή κρούσης του, σε ενα σχήμα που από ότι φαίνεται θα φτάσει τους 8 ξένους.
Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται μπροστά σε μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις του στο βόλεϊ γυναικών, στη ρεβάνς του μεγάλου τελικού για το CEV Challenge Cup κόντρα στη Βαλεφόλια.
Δύο άρθρα του κανονισμού του Κόπα Άφρικα ήταν αυτά που επικαλέστηκε η CAF για να αλλάξει το αποτέλεσμα του τελικού και το Μαρόκο να πάρει τελικά το τρόπαιο, στερώντας τον τίτλο από τη Σενεγάλη.