Φίλοι της Νότιγχαμ τίμησαν τη μνήμη των θυμάτων της Θύρας 7
Πριν την έναρξη του σπουδαίου φιλικού στο «Γ. Καραϊσκάκης», οι οπαδοί της Νότιγχαμ Φόρεστ συναντήθηκαν με αντιπροσωπεία των οργανωμένων οπαδών του Ολυμπιακού και κατέθεσαν στεφάνι στο μνημείο των θυμάτων της Θύρας 7
Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Νότιγχαμ Φόρεστ στο «Γ. Καραϊσκάκης» σε ένα θρυλικό φιλικό (21:30), με τους οπαδούς της βρετανικής ομάδας πριν την έναρξη του μεγάλου αγώνα να προχωρούν σε μία πολύ σπουδαία κίνηση.
Συγκεκριμένα, λίγες ώρες πριν τη σέντρα της αναμέτρησης, οι οπαδοί των Ρεντς που είναι στην Αθήνα για το μεγάλο φιλικό, πήγαν στο μνημείο των θυμάτων της Θύρας 7 που βρίσκεται έξω από το φαληρικό γήπεδο και τίμησαν τη μνήμη των 21 παιδιών, που έχασαν τη ζωή τους στην τραγωδία της 8ης Φεβρουαρίου του 1981.
Μια σπουδαία πράξη από τους βρετανούς φιλάθλους, οι οποίοι κατέθεσαν στεφάνι στη μνήμη των θυμάτων, ενώ παράλληλα κρατούσαν στα χέρια τους ένα πανό το οποίο έγραφε: «Στη μνήμη των 21 θυμάτων. Αξέχαστοι». Τους οπαδούς της Νότιτγχαμ υποδέχθηκε αντιπροσωπεία των οργανωμένων οπαδών του Ολυμπιακού, αλλά και ο γ’ αντιπρόεδρος της πειραϊκής ΠΑΕ, Κώστας Καραπαπάς.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
Τυχαίο; Ο Ολυμπιακός στα ματς με τη Λεβερκούζεν δεν είχε να ξεπεράσει μόνο το εμπόδιο της ομάδας αλλά και του Ιταλού αρχιδιαιτητή καθώς οι προκλητικοί Ολιβερ και Πινέιρο έκαναν λάθη σε βάρος του
Μια σημαντική απουσία θα έχει η Ρεάλ Μαδρίτης στον επαναληπτικό της Τετάρτης (25/2) με τη Μπενφίκα για τα play-offs του Champions League, αφού ο Κιλιάν Εμπαπέ θα μείνει εκτός αγώνα.
Ο Κάρλο Αντσελότι εμμένει στην αρχική του απόφαση να μην καλέσει τον Νεϊμάρ στην αποστολή της Βραζιλίας για τα τελευταία φιλικά πριν το Μουντιάλ και το όνειρο του 34χρονου σούπερσταρ για ένα... last dance στα γήπεδα της Βορείου Αμερικής, εξανεμίζονται.