Πριν από λίγο σήμερα η ΕΟΚ έδωσε στη δημοσιότητα την προκήρυξη του πρωταθλήματος της Α2 για τη σεζόν 2019-20 με τον Ολυμπιακό και τον Κολοσσό Ρόδου να βρίσκονται κανονικά μέσα σε αυτή.
Στη συνέχεια όμως η προκήρυξη άλλαξε εκ νέου με τις δύο ομάδες να αντικαθιστώνται από Ομάδα Χ και Ομάδα Ψ, όπως άλλωστε ήταν αρχικά πριν τελεσιδικήσει η απόφαση υποβιβασμού του Ολυμπιακού στην Α2.
Όπως και να έχει η τελική ημερομηνία που έχουν οι ομάδες για να δηλώσουν συμμετοχή στα πρωταθλήματα είναι μέχρι την Παρασκευή 19/7.
Αν κι έχανε από το 13΄ από αυτογκόλ, η Νότιγχαμ Φόρεστ επικράτησε στο Λονδίνο της Γουέστ Χαμ με 2-1, χάρη στα τέρματα των Νικολάς Ντομίνγκες (55’) και Μόργκαν Γκιμπς-Γουάιτ (89’) και πήρε μεγάλη νίκη.
Οι Σκωτσέζοι φίλαθλοι θα έχουν φέτος έναν παραπάνω λόγο να σηκώσουν το ποτήρι ψηλά – και να το κάνουν χωρίς να σκέφτονται το ξυπνητήρι της επόμενης μέρας.