Αλλαγή έδρας και ώρας του πρωινού φιλικού ΑΕΚ – Σταλ
Ο Δικέφαλος αντιμετωπίζει την πολωνική ομάδα νωρίτερα τελικά την Τρίτη 16/7 και σε άλλο γήπεδο
Η ΑΕΚ μετά το σημερινό (15/7) φιλικό με την Μακάμπι Νετάνια (1-1), έχει προγραμματισμένο άλλο ένα σε διάστημα σχεδόν 12 ωρών, ώστε να αγωνιστούν όλοι οι παίκτες που έχει στη διάθεσή του ο Καρντόσο σε αυτό το στάδιο προετοιμασίας.
Αρχικά το αυριανό (16/7) φιλικό με την πολωνική Σταλ είχε οριστεί για τις 11:00 το πρωί, αλλά τελικά θα ξεκινήσει στις 10:30. Και σε άλλο γήπεδο, το Νοβίνι Στάντιον. Και η αλλαγή αποφασίστηκε μιας και δεν μπορεί το γήπεδο θα επιβαρυνθεί με δεύτερο σερί ματς μέσα σε λίγες ώρες.
Να θυμίσουμε ότι αμέσως μετά το αυριανό φιλικό η αποστολή της ΑΕΚ θα γευματίσει στο Κίελτσε, θα αναχωρήσει για την Βαρσοβία και από εκεί θα ταξιδέψει αεροπορικώς για την Αθήνα.
- Τι είπε ο Μόντε Μόρις για τις πρώτες του εντυπώσεις από Ολυμπιακό και ευρωπαϊκό μπάσκετ
- Ποδόσφαιρο και κεφαλιές: το αθέατο ρίσκο για τον εγκέφαλο
- ΑS: «Η διοίκηση της Σεβίλλης στηρίζει τον Ματίας Αλμέιδα παρά τα αποτελέσματα»
- Σαχτάρ, η «Βραζιλία της Ευρώπης» μέσα στον πόλεμο
- Η Ίντερ σε μεταβατική σεζόν: Τα πέντε «καυτά» συμβόλαια και το σχέδιο του Κίβου
- Μπαρτζώκας: «Πολύ αξιόλογο το ρόστερ μας, αλλά οι τίτλοι θέλουν δουλειά»
- Ολυμπιακός: Παίζει κόντρα στη Μπάγερν ο Μιλουτίνοφ
- Ο Ερικ Τεν Χαγκ στην Τβέντε: Επιστροφή στις ρίζες και αλλαγή ρόλου
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 08.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/bent-hertema-HuhBWIfw4Kg-unsplash-315x220.jpg)






































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442