Άπαντες στην ΑΕΚ «δεν βλέπουν την ώρα» να ολοκληρωθεί το νέο γήπεδο που χτίζεται στη Νέα Φιλαδέλφεια για να αποκτήσουν οι «κιτρινόμαυροι» ξανά το δικός τους… σπίτι που θα φιλοξενεί τα παιχνίδια της ομάδας.
Για άλλη μια φορά η ΠΑΕ ανέβασε κάποιες φωτογραφίες στα social media με τις οποίες ενημερώνει τον κόσμο του συλλόγου για τις εξελίξεις και την πρόοδο που κάνει το χτίσιμο του νέου σταδίου της «Ένωσης», γράφοντας μάλιστα και ένα μήνυμα.
Αναλυτικά όσα έγραψε η ΠΑΕ ΑΕΚ:
«Καλημέρα από τη Νέα Φιλαδέλφεια!
Καλημέρα από τη δική μας πόλη!
Εδώ είναι το σπίτι μας!
Εδώ είναι η ιστορία μας!
Eδώ είναι το παρόν και το μέλλον μας!
Εδώ βρίσκεται ο προορισμός μας!».
Καλημέρα από τη Νέα Φιλαδέλφεια! Καλημέρα από τη δική μας πόλη! Εδώ είναι το σπίτι μας! Εδώ είναι η ιστορία μας! Eδώ…
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Η Εθνική Ελλάδας νίκησε και την Κροατία και φουλάρει για την τετράδα του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος πόλο, σε ένα ματς κατά το οποίο ο Στέλιος Αργυρόπουλος πέτυχε ένα απίστευτο γκολ!
Οι Μπακς έχασαν ξανά, ο Αντετοκούνμπο πάλευε μόνος και κόντρα στους Σπερς, ωστόσο βρήκε τη διάθεση για αυτοκριτική μετά το ματς, όταν παράλληλα αποθέωσε και τον Βίκτορ Γουεμπανιάμα.
Η κορυφαία ποδοσφαιρίστρια όλων των εποχών, Αϊτάνα Μπονματί, θα δώσει το «παρών» στα γήπεδα της Βορείου Αμερικής για το Μουντιάλ 2026 «παίζοντας μπάλα» από το studio, απ' όπου θα σχολιάζει τα παιχνίδια της Εθνικής Ισπανίας.