Παίκτης της Λίβερπουλ για τα επόμενα χρόνια, θα παραμείνει ο Ντιβόκ Οριγκί.
Ο σύλλογος του Μερσεσάιντ ανακοίνωση την επέκταση της συνεργασίας της με τον Βέλγο φορ, ο οποίος έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο μεγάλης διάρκειας, δίχως να γίνονται γνωστές περαιτέρω λεπτομέρειες.
Η προσφορά του Οριγκί στους «κόκκινους» ήταν ιδιαίτερα μεγάλη στο τελευταίο κομμάτι της σεζόν και δη στο Champions League, εκεί όπου πέτυχε κρίσιμα γκολ τόσο στον επαναληπτικό ημιτελικό με την Μπαρτσελόνα, όσο και στον τελικό κόντρα στην Τότεναμ.
«Είμαι πολύ χαρούμενος. Το συμβόλαιο αυτό μου δίνει μεγάλη ώθηση για τη νέα σεζόν. Νιώθω άνετα εδώ, έχω κάνει πρόοδο στην καριέρα μου και ανδρώθηκα στη Λίβερπουλ», δήλωσε ο Οριγκί.
Divock Origi has committed his future to the Reds. 🙌
— Liverpool FC (Premier League Champions 🏆) (@LFC) July 10, 2019
Βασισμένο στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Χρήστου Αζαριάδη, η παράσταση «Χωρίς Άντρες» σε διασκευή και σκηνοθεσία της Αναστασίας Κουρή κάθε Πέμπτη στη σκηνή Brecht-2510.
Ήττα-σοκ και νέα γκέλα ολκής για τη θλιβερή Λίβερπουλ, έχασε δίκαια 2-1 από την ουραγό Γουλβς στο «Μολινό», μετά από μια ακόμη αποκαρδιωτική φετινή εμφάνιση.
Η Μπαρτσελόνα κυριάρχησε κόντρα στην Ατλέτικο προηγήθηκε με 3-0, αλλά δεν πέτυχε την ολική ανατροπή, με τους Ροχιμπλάνκος να περνούν στον τελικό του ισπανικού Κυπέλλου χάρη στο 4-0 του πρώτου ματς.
Η Εθνική Γυναικών κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο του «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης», νίκησε με 3-0 τη Γεωργία κι έκανε ιδανική εκκίνηση στην προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου Γυναικών 2027.
Με κορυφαίο τον Ζάλανκι που έβαλε 7 γκολ, ο Ολυμπιακός πάλεψε στην έδρα της πανίσχυρης Νόβι αλλά τελικά ηττήθηκε στην πρεμιέρα της φάσης των «8» του Len Champions League.