«Το ελληνικό ναυτιλιακό θαύμα είναι προϊόν συνεργασίας της ελληνικής πλοιοκτησίας και της ελληνικής ναυτεργασίας» δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο νέος υπουργός Ναυτιλίας, Γιάννης Πλακιωτάκης, κατά την τελετή παράδοσης - παραλαβής. Πρόσθεσε δε, ότι πρέπει να επιμείνουμε σε αυτή τη συνεργασία και ζήτησε τη διεύρυνσή της.

«Το ελληνικό ναυτιλιακό θαύμα είναι προϊόν συνεργασίας της ελληνικής πλοιοκτησίας και της ελληνικής ναυτεργασίας» δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο νέος υπουργός Ναυτιλίας, Γιάννης Πλακιωτάκης, κατά την τελετή παράδοσης – παραλαβής. Πρόσθεσε δε, ότι πρέπει να επιμείνουμε σε αυτή τη συνεργασία και ζήτησε τη διεύρυνσή της.

«Αποτελεί ιδιαίτερη χαρά και τιμή για μένα να βρίσκομαι ανάμεσα σε όλους εσάς» ήταν το μήνυμα του νέου υπουργού.

«Τους ξεχωριστούς ανθρώπους» συνέχισε «που αποτελείται τους πρεσβευτές της βαριάς βιομηχανίας της χώρας μας. Όλους εσάς που κάτω από αντίξοες συνθήκες επιχειρείτε σε ένα δύσκολο, ανταγωνιστικό και παγκοσμιοποιημένο περιβάλλον και πασχίζετε καθημερινά για την ανάπτυξη της ελληνικής ναυτιλίας και έχετε καταφέρει η ελληνική ναυτιλία να είναι η πρώτη δύναμη».

«Αποτελείτε τους εκπροσώπους του πιο υγιούς και εξωστρεφούς τομέα της ελληνικής οικονομίας που χρόνια τώρα χτίζει γέφυρες επικοινωνίας της Ελλάδος με τον έξω κόσμο και φροντίζετε ώστε η ελληνική σημαία να κυματίζει στα πέρατα του κόσμου» συμπλήρωσε ο υπουργός.

Πηγή: onetv.gr

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr