Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
«Βόμβες» μεγατόνων από Κλίπερς : Πακέτο Λέοναρντ και Τζορτζ

«Βόμβες» μεγατόνων από Κλίπερς : Πακέτο Λέοναρντ και Τζορτζ

Και Λέοναρντ και Τζορτζ! Οι Κλίπερς… τρελάθηκαν και έκαναν αναμφισβήτητα την πιο εντυπωσιακή κίνηση στη Λίγκα φέτος, ανεβαίνοντας αυτόματα πολλά επίπεδα ανταγωνιστικότητας

Έχουμε νέο contender στο ΝΒΑ και ακούει στο όνομα Λος Άντζελες Κλίπερς. Η ομάδα από την Καλιφόρνια έκανε το μπαμ και απέκτησε τον καλύτερο ίσως παίκτη της Λίγκας τη δεδομένη στιγμή, Καουάι Λέοναρντ, τη στιγμή που οι περισσότεροι πίστευαν πως θα κατέληγε στους Λέικερς, σύμφωνα με τον Σαμς Χαράνια.

Σαν να μην έφτανε όμως αυτό, η ομάδα του Ντοκ Ρίβερς έκανε κίνηση ματ. Μέσω trade απέκτησε και τον παικταρά Πολ Τζορτζ από τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, φτιάχνοντας έτσι ένα All Star δίδυμο απέναντι από αυτό των Τζέιμς και Ντέιβις των Λιμνανθρώπων, όπως αναφέρει αποκαλύπτοντας το παρασκήνιο πίσω από το trad ο Άντριαν Βοϊναρόφσκι.

Η μετακίνηση του Τζορτζ μάλιστα λέγεται πως προκλήθηκε κατόπιν επιθυμίας του ίδιου του παίκτη. Τζορτζ και Λέοναρντ είχαν συζητήσεις και αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους υπό τις οδηγίες του Ντοκ Ρίβερς φτιάχνοντας ακόμα μια ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει στη Δύση και όχι μόνο.

Οι Θάντερ πήραν ως αντάλλαγμα τους Γκαλινάρι και Γκίλτζεους Αλεξάντερ, αλλά και τέσσερα draft picks πρώτου γύρου. Τίμημα αμελητέο μπροστά στην ομάδα που σχηματίζεται. Λέοναρντ και Τζορτζ θα έχουν για συμπαίκτες αμυντικά εργαλεία όπως οι Μπέβερλι και Χάρελ, τον πολλά υποσχόμενο Λάντρι Σάμετ και τον καλύτερο έκτο παίκτη του ΝΒΑ, Λου Γουίλιαμς.

Η κατάσταση στο ΝΒΑ αρχίζει να γίνεται πολύ ενδιαφέρουσα καθώς η ανακατανομή παικτών κατηγορίας All Star όπως οι Τζορτζ, Ίρβινγκ, Ντουράντ, Ντέιβις και Λέοναρντ σε ομάδες όπως οι Νετς και οι Κλίπερς αυξάνουν κατακόρυφα τον ανταγωνισμό στο κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ του πλανήτη.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024