Λαχτάρα στην ΑΕΚ με τον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι. Ο Ουκρανός κεντρικός αμυντικός της Ενωσης αποχώρησε στα μισά της πρωινής προπόνησης της Παρασκευής καθώς ένιωσε μυικές ενοχλήσεις στον αριστερό προσαγωγό.
Είναι χαρακτηριστικό πως ο Τσιγκρίνσκι αποχώρησε φανερά εκνευρισμένος από το γήπεδο πετώντας το φανελάκι του και μονολογούσε: «Είναι αδύνατον από το ξεκίνημα της χρονιάς να μου συμβαίνει κάτι τέτοιο».
Αμέσως μπήκε στα αποδυτήρια για να του προσφερθούν οι πρώτες βοήθειες με τον γιατρό της ομάδας, Άλκη Καλλιακμάνη να πηγαίνει αμέσως για να ενημερωθεί για την κατάστασή του. Μένει να φανεί πλέον το μέγεθος του τραυματισμού και πόσες ημέρες θα λείψει από τις προπονήσεις.
Πέρα από την περίπτωση του Ουκρανού, ο Έλντερ Λόπες έμεινε στο ξενοδοχείο και έκανε θεραπεία λόγω μιας διάτασης στον δεξιό τετρακέφαλο.
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει το βράδυ της Μεγάλης Τρίτης την Μπαρτσελόνα έχοντας τον Τζέριαν Γκραντ στη διάθεσή του, ο οποίος αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής.
Τη νοοτροπία νικητή που έχει εμφυσήσει στις ομάδες του ο Βασίλης Σπανούλης χρειάζονται και οι Μιλγουόκι Μπακς, όπως ανάφερε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μιλώντας στα αμερικανικά ΜΜΕ.
Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί είναι ένας από τους κορυφαίους Μαροκινούς επιθετικούς όλων των εποχών, ωστόσο η συμμετοχή του στο προσεχές Μουντιάλ δεν είναι σίγουρη, σύμφωνα με τα τελευταία ρεπορτάζ στην πατρίδα του...
Ο Γάλλος Μπενουά Μπαστιάν ορίστηκε από την UEFA να διευθύνει το Ράγιο Βαγιεκάνο – ΑΕΚ την Μεγάλη Πέμπτη (9/4, 19:45) για τους «8» του Conference League.