Η φανέλα του Ζοάο Φέλιξ επιβεβαιώνει τη μεταγραφή του Γκριεζμάν
Η Ατλέτικο γνωστοποίησε ότι ο Ζοάο Φέλιξ θα φορά το 7 και κατ' ουσίαν με αυτό τον τρόπο οι Μαδριλένοι είπαν «αντίο» στον Αντουάν Γκριεζμάν που οδεύει προς την Μπαρτσελονα
Μέσω επίσημης ανακοίνωσης, η Ατλέτικο Μαδρίτης γνωστοποίησε την αγορά του Ζοάο Φέλιξ από την Μπενφίκα ολοκληρώνοντας την πιο ακριβή μεταγραφή της Ιστορίας της!
Ο Πορτογάλος επιθετικός θα φορά τη φανέλα με το νούμερο 7 στην ισπανική πρωτεύουσα κάτι που επίσης έκαναν γνωστοί οι Μαδριλένοι καθώς ανέβασαν στα social media μια φωτογραφία από τ’ αποδυτήρια του Wanda Metropolitano, εκεί που κρέμεται η φανέλα με τον προαναφερθέντα αριθμό.
Ο 19χρονος μόνο τυχαία δεν παίρνει το 7, αφού με αυτόν τον τρόπο οι Ροχιμπλάνκος είπαν «αντίο» στον Αντουάν Γκριεζμάν ο οποίος λογικά θα αγωνιστεί στην Μπαρτσελόνα.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Και μαθηματικά στα πλέι οφ του Europa League ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός, με τον δικέφαλο να ελπίζει ακόμη και για την 8άδα. Βαθμολογία, αποτελέσματα της League Phase μετά την 7η αγωνιστική και το πρόγραμμα της 8ης.
Με ωραίο γκολ του Ανάς Ζαρουρί ο ανώτερος Παναθηναϊκός έφερε ισοπαλία 1-1 με τη Φερεντσβάρος και πέρασε μαθηματικά στην ενδιάμεση φάση. O Γιουσούφ το 1-0, δεν παίζει με Ρόμα ο Σβιντέρσκι.