Δύο χρόνια κοινής πορείας που σημαδεύτηκαν και με την κατάκτηση τριών τίτλων, τερματίζουν για ΑΕΚ και Βασίλη Ξανθόπουλο που δεν θα συνεχίσουν μαζί τη νέα χρονιά.
Η Ένωση με ανακοίνωσή της έκανε γνωστό πως η συνεργασία των δύο δεν θα συνεχιστεί και ευχήθηκε στον Έλληνα γκαρντ ό,τι καλύτερο στη συνέχεια της καριέρας του.
Η ανακοίνωση της ΑΕΚ:
«Δύο χρόνια περάσαμε μαζί, αλλά μας φάνηκε σαν… αιώνας.
Ήταν τέτοιο το ταμπεραμέντο του και τέτοια η λεβεντοσύνη του, που άφησε βαρύ το αποτύπωμά του στη κοινή μας διαδρομή. Ήταν μία διαδρομή γεμάτη. Γεμάτη από συναισθήματα. Γεμάτη από εικόνες. Γεμάτη από τρόπαια.
Τρεις τίτλοι: Ένας παγκόσμιος, ένας ευρωπαϊκός και ένας ελληνικός, φέρουν και τη δική του ανεξίτηλη υπογραφή στην Ιστορία του ενδοξότερου συλλόγου Καλαθοσφαίρισης της χώρας.
Ο Βασίλης Ξανθόπουλος δεν θα συνεχίσει στη «Βασίλισσα», αλλά η Οικογένεια της ΑΕΚ BC τον θεωρεί στο εξής παντοτινό μέλος της. Η ιδιοσυγκρασία του τον καθιστά άξιο πρεσβευτή των αρχών και των ιδεών της, ανεξάρτητα από τις επόμενες επιλογές του.
Η οικογένεια της ΑΕΚ BC εύχεται στο Βασίλη ό,τι καλύτερο στη συνέχεια της καριέρας του».
Η πρωτοβουλία της αγγλικής ομοσπονδίας που αποδεικνύει πως τα παιδιά δεν θέλουν φωνές και παρατηρήσεις από γονείς και προπονητές στην διάρκεια των αγώνων
Ανάρτηση που συγκλονίζει από καθηγητή στο σχολείο στο οποίο φοιτούσε ο 20χρονος φίλος του ΠΑΟΚ που έχασε τη ζωή του πριν από λίγες ημέρες στο περιστατικό της Καλαμαριάς.