Θυμάμαι την αντίδραση του υποψήφιου με το ΚΙΝΑΛ κ.Καρκατσούλη όταν ο Ν.Παπαδάκης στον Politica 89.8του επισήμανε ότι ο τρόπος με τον οποίο μας έβαλε στο Ευρώ ο κ.Σημίτης δεν ήταν και ο καλύτερος για τα συμφέροντα της Ελλάδας,με την δραχμή να υποτιμάται λίγο πριν “κλειδώσει” η ισοτιμία με τα άλλα νομίσματα και κυρίως με το μάρκο και μπούμε στη νέα Εποχή του ευρωπειράματος
Θυμάμαι την αντίδραση του υποψήφιου με το ΚΙΝΑΛ κ.Καρκατσούλη όταν ο Ν.Παπαδάκης στον Politica 89.8του επισήμανε ότι ο τρόπος με τον οποίο μας έβαλε στο Ευρώ ο κ.Σημίτης δεν ήταν και ο καλύτερος για τα συμφέροντα της Ελλάδας,με την δραχμή να υποτιμάται λίγο πριν “κλειδώσει” η ισοτιμία με τα άλλα νομίσματα και κυρίως με το μάρκο και μπούμε στη νέα Εποχή του ευρωπειράματος.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»