Επέστρεψε στην Ευρωλίγκα ο Ερυθρός Αστέρας και από ότι φαίνεται από τις πρώτες του κινήσεις, σκοπεύει να είναι άκρως ανταγωνιστικός! Οι Ερυθρόλευκοι του Βελιγραδίου κράτησαν τους Μπαρόν, Σίμανιτς και Λάζιτς, ενώ προχώρησαν σε μία σπουδαία μεταγραφή.
Η ομάδα του Μίλαν Τόμιτς ανακοίνωσε τον Ντέρικ Μπράουν για τον επόμενο χρόνο! Ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ, για τον οποίο κατά το παρελθόν είχε ενδιαφερθεί ζεστά και ο Ολυμπιακός, έμεινε την τελευταία σεζόν στον πάγο από την Αναντόλου Εφές.
Τώρα που έμεινε ελεύθερος θα αγωνίζεται στο Βελιγράδι και υπό τις οδηγίες του Τόμιτς, με σκοπό να επανέλθει σε υψηλό επίπεδο. Ο Μπράουν έχει παίξει σε Σάρλοτ Μπόμπκατς, Νικς, Λοκομοτίβ Κουμπάν και Αναντολού Εφές και πλέον θα φοράει τη φανέλα του Ερυθρού Αστέρα.
Iskusni Amerikanac i bivši član Anadolu EFES-a Derik Braun novo je pojačanje KK Crvena zvezda mts za koju će nastupati u sezoni 2019-2020! Detaljnije: https://t.co/GkrwbgVu9x
Ο Γιάννης Καλαβριανός περιγράφει τις ταραγμένες ημέρες της ζωής των πέντε ηρώων, που θα άλλαζαν μια για πάντα την ιστορία της παγκόσμιας λογοτεχνίας τρόμου.
Με τα χρώματα της Αλβανίας θα αγωνίζεται σε επίπεδο εθνικών ομάδων ο Σταύρος Πήλιος, όπως επέλεξε ο αμυντικός της Ένωσης που συμπεριλήφθηκε στις κλήσεις για τα φιλικά του Μαρτίου - Κλήθηκε και ο Στρακόσα.
Ο... κακός χαμός με το Κόπα Άφρικα συνεχίζεται, με τον αρχηγό του Μαρόκου, Ασράφ Χακίμι, να δηλώνει ότι η Σενεγάλη νίκησε δίκαια και πως δεν θα αποδεχθεί το τρόπαιο...