Ξαπλωμένη και εντελώς χαλαρή φαίνεται στην φωτογραφία που ανάρτησε η ίδια στο προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram ενώ φορά μαγιό με τα χρώματα του άσπρου και του μαύρου!
Η φουσκωμένη κοιλίτσα της όπως είναι φυσικό, τράβηξε όλα τα βλέμματα ενώ στην λεζάντα γράφει με χιουμοριστική διάθεση: «Που να σφίξουν και οι ζέστες!».
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας