Παίκτης της ρωσικής Σπαρτάκ Μόσχας είναι με κάθε επισημότητα ο πρώην επιθετικός της ΑΕΚ, Εζέκιελ Πόνσε. Ο Αργεντινός αποκτήθηκε με κανονική μεταγραφή από τη Ρόμα και υπέγραψε πολυετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους Μοσχοβίτες.
Ο 22χρονος είχε ένα πολύ πετυχημένο πέρασμα από την Ελλάδα, πέρυσι, με την φανέλα της ΑΕΚ, σκοράροντας συνολικά 21 γκολ στις 43 συμμετοχές που πραγματοποίησε όντας δανεικός από την ομάδα της «αιώνιας πόλης» στους «κιτρινόμαυρους».
Πλέον ο νεαρός παίκτης θα δοκιμάσει τις δυνάμεις του στο Ρωσικό πρωτάθλημα και θα προσπαθήσει να αποδείξει πως η περσινή χρονιά ήταν μόνο η αρχή για την καριέρα του.
Μια προπόνηση που στοχεύει στη βελτίωση της κίνησης και της ευλυγισίας ώστε να ενισχυθεί η φυσική απόδοση, όχι μόνο στο γυμναστήριο, αλλά και σε καθημερινές μας δραστηριότητες.
Πραγματοποιώντας μια εξαιρετική εμφάνιση, η Σάντερλαντ δεν άφησε περιθώρια στην Μπέρνλι της οποίας και επικράτησε με 3-0, συνεχίζοντας να κάνει… ευρωπαϊκά όνειρα.