Μία υπόθεση βιασμού εξετάζει τις τελευταίες ώρες η αστυνομία στην Κρήτη με θύμα μία 19χρονη τουρίστρια.
Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, όλα φαίνεται να συνέβησαν τα ξημερώματα της Πέμπτης όταν η 19χρονη Ισλανδή απολάμβανε τις διακοπές της σε μπαρ στην Χερσόνησο. Εκεί, σύμφωνα με την καταγγελία, γνώρισε δύο Γερμανούς ηλικίας 38 και 34 χρόνων οι οποίοι λίγη ώρα μετά την γνωριμία τους την έβγαλαν έξω από το μπαρ και την πήγαν σ’ ένα σκοτεινό δρόμο όπου την βίασαν κατ’ επανάληψη και εναλλάξ.
Στη συνέχεια έφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση ενώ η ίδια η τουρίστρια επέστρεψε σε άθλια κατάσταση στο ξενοδοχείο όπου έμενε. Χθες, η 19χρονη πήγε στο αστυνομικό τμήμα Χερσονήσου και κατήγγειλε το περιστατικό με τους αστυνομικούς να εντοπίζουν μέσα σε λίγη ώρα τους δύο Γερμανούς και να τους συλλαμβάνουν.
Μετά τη θερμή ανταπόκριση του κοινού από την πρώτη παρουσίαση στο Θέατρο Γκλόρια την άνοιξη του 2024, η παράσταση «Αλιγάτορες» επέστρεψε πιο επίκαιρη από ποτέ και μπαίνει στις τελευταίες παραστάσεις.
Το «Toxic» είναι μια παρτίδα σκάκι κεκλεισμένων των θυρών με μοναδικό στόχο την επιβίωση, μια κλειστοφοβική εμπειρία που ανατρέπει τα πάντα, μέχρι το τελευταίο λεπτό.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας