Διακρίνεται μια δυστοκία συστημικών ΜΜΕ, που έθαβαν το σκάνδαλο των υποκλοπών, να καλύψουν σήμερα τη δικαστική απόφαση και τα παράγωγά της. Γιατί άραγε;
Ολυμπιακός : Τι έδειξαν τα εργομετρικά των παικτών
Απόλυτα ικανοποιημένος ο Μαρτίνς και οι συνεργάτες του από τα αποτελέσματα των εργομετρικών εξετάσεων. Ξεκινούν τα... βάσανα των παικτών με διπλή προπόνηση στο Ρέντη
Η σεζόν ξεκίνησε κι επίσημα για τους παίκτες του Ολυμπιακού την Δευτέρα και οι ερυθρόλευκοι έκαναν τις δύο προηγούμενες μέρες τα καθιερωμένα εργομετρικά τεστ. Μάλιστα αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι οι παίκτες της ομάδας του λιμανιού είχαν ένα κοπιαστικό διήμερο αλλά το καλό νέο έχει να κάνει με τα αποτελέσματα.
Ο τεχνικός των ερυθρόλευκων, Πέδρο Μαρτίνς και οι συνεργάτες του εξέφρασαν την ικανοποίηση τους για τα αποτελέσματα των τεστ, τα οποία έγιναν υπό την επίβλεψη του προπονητή φυσικής κατάστασης του Ολυμπιακού, Χρήστου Μουρίκη.
Από σήμερα πάντως ξεκινούν και οι προπονήσεις για τους παίκτες του Ολυμπιακού και ο Πορτογάλος τεχνικός των ερυθρόλευκων περιμένει με… άγριες διαθέσεις τους ποδοσφαιριστές.
Δεν είναι τυχαίο ότι σήμερα το πρόγραμμα περιλαμβάνει διπλή προπόνηση για τους πειραιώτες στο Ρέντη.
Δείτε φωτογραφίες από τα εργομετρικά τεστ στο Ρέντη:
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Πάλεψε, έχασε ευκαιρίες, όμως λύγισε στο 63’ ο ΠΑΟΚ, καθώς είναι το λεπτό που σκόραρε η Θέλτα και οι Θεσσαλονικείς αποκλείστηκαν από τους «16» του Europa League