Το πρωί της Τετάρτης (12/06), το Περιστέρι δήλωσε συμμετοχή στο Basketball Champions League, αποδεικνύοντας ότι έχει γυρίσει οριστικά σελίδα, μετά την περιπέτειά του στις μικρότερες εθνικές κατηγορίες. Η ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη έπραγματοποίησε σπουδαία χρονιά, τερμάτισε στη δεύτερη θέση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος ερχόμενη από την Α2 και τώρα θα προετοιμαστεί για μια ακόμα πιο φωτεινή σελίδα στην ιστορία της.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας των δυτικών προαστίων:
«Η ΚΑΕ Περιστέρι Βίκος Cola ενημερώνει πως την Τετάρτη (12/6) κατατέθηκε η αίτηση-δήλωση συμμετοχής στο Basketball Champions League της αγωνιστικής περιόδου 2019-2020.
Η επιστροφή στις ευρωπαϊκές διοργάνωσεις μετά από 15 χρόνια, αποτελεί μεγάλη στιγμή για τον Γ.Σ.Π. που από την νέα χρονιά θα αγωνίζεται στο Basketball Champions League. Μια διοργάνωση που λειτουργεί με αξιοκρατικά κριτήρια και που δίνει την ευκαιρία στις ομάδες να “μάχονται” στα εθνικά τους πρωταθλήματα μέχρι την τελευταία στιγμή, για την εξασφάλιση ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου.
Μετά από μία εντυπωσιακή χρονιά, με νίκες επί μεγάλων αντιπάλων και συμμετοχή στα ημιτελικά της Basket League, το ταβάνι μας είναι μόνο ο ουρανός»
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Ο φίλαθλος της ΑΕΚ που έγινε viral για τον έντονο πανηγυρισμό του στο ματς με τον ΠΑΟΚ μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή της ΕΡΤ για αυτή την ιδιαίτερη στιγμή.
Ο Ολυμπιακός θα μάθει μετά την «μάχη» Μονακό – Μπάρτσα, την αντίπαλό του στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας και το φαβορί είναι ξεκάθαρο στην αυριανή αναμέτρηση
Σύμφωνα με σελίδα που ασχολείται με την στατιστική η Αργεντινή έχει την τέταρτο μεγαλύτερο ποσοστό προκειμένου να κατακτήσει το προσεχές Μουντιάλ και να υπερασπιστεί το «στέμμα» της.