Την επίσημη λύση της συνεργασίας του με τον Γιώργο Στρέζο ανακοίνωσε ο ΟΦΗ, που ευχήθηκε στον Έλληνα τερματοφύλακα καλή τύχη στη συνέχεια της καριέρας του.
Ο Έλληνας γκολκίπερ ήταν κοντά στην πόρτα της εξόδου έτσι κι αλλιώς και σήμερα επισημοποιήθηκε το «αντίο» των μελανόλευκων με τον παίκτη, μετά από δυόμιση χρόνια.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει ότι δε θα ανανεωθεί η συνεργασία της με τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Στρέζο. Ο Έλληνας τερματοφύλακας είχε σημαντική συμβολή τόσο στην άνοδο της ομάδας μας στη Super League όσο και στην επίτευξη του φετινού στόχου της παραμονής στην κατηγορία.
Τον ευχαριστούμε για όσα πρόσφερε στον ΟΦΗ τα προηγούμενα χρόνια και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του».
Ο Κάρλος Αλκαράθ νίκησε με ανατροπή τον σπουδαίο Νόβακ Τζόκοβιτς στη Μελβούρνη με 3-1, κατέκτησε το Australian Open και πλέον έχει κερδίσει τουλάχιστον μία φορά όλα τα Grand Slams
Οι Κλίβελαντ Καβαλίερς έστειλαν τον ΝτιΆντρε Χάντερ στο Σακραμέντο και πήραν από τους Κινγκς τον Ντένις Σρέντερ και τον Κίον Έλις σε τριπλή ανταλλαγή με τον Ντάριο Σάριτς να καταλήγει στους Μπουλς. Ο Γερμανός είναι ο δεύτερος στην ιστορία του NBA σε ανταλλαγές.