Ο Τίμα έφυγε από τον Ολυμπιακό -στον οποίο ακόμα ανήκει- μεσούσης της σεζόν, για να αγωνιστεί στη ρωσική Χίκμι. Εκεί τα πήγε εξαιρετικά και βοήθησε πάρα πολύ την ομάδα του στην VTB League.
Τόσο στην κανονική περίοδο όσο και στα playoffs, o Λετονός αγωνίστηκε σε 13 ματς έχοντας κατά μέσο όρο 16.1 πόντους (52.4% στο τρίποντο), 3.5 ριμπάουντ και 1.8 ασίστ.
Ωστόσο οι Μοσχοβίτες θα στερηθούν τις πολύ σημαντικές υπηρεσίες του στους Τελικούς της VTB League κόντρα στην παντοδύναμη ΤΣΣΚΑ. Ο Τίμα τραυματίστηκε στο δάχτυλο του ποδιού του (κάταγμα) και αναμένεται να χάσει όλη τη κρίσιμη σειρά τελικών.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Με τον Βεζένκοφ να έχει 23 πόντους, από 15 ο Τζόουνς και ο Πίτερς και 13 ο Ντόρσεϊ, ο Ολυμπιακός νίκησε εύκολα το Μαρούσι (Περάντες 16π) με 104-89. Πλέον εστιάζει στη διαβολοβδομάδα της Euroleague.
Με γκολ του Μασκανάκη στο 90+2', ο Πανσερραϊκός επικράτησε με 2-1 της Κηφισιάς για την 17η αγωνιστική της Stoiximan Super League - Πρώτη νίκη μετά από 3.5 μήνες για τους Σερραίους.
Η Ρεάλ επανήλθε στις νίκες επικρατώντας με 2-0 (58’πεν. Εμπαμπέ και 65′ Ασένσιο) επί της Λεβάντε, ωστόσο οι οπαδοί αποδοκίμασαν έντονα και κούνησαν λευκά μαντήλια κατά Πέρεθ Βινίσιους, Μπέλινγκχαμ!