Στην Βαρκελώνη θα βρίσκεται και του χρόνου όπως όλα δείχνουν ο Ερνέστο Βαλβέρδε!
Ο 55χρονος τεχνικός μπορεί να μην κατάφερε να οδηγήσει την Μπαρτσελόνα στον τελικό του Champions League και σε ένα ακόμη νταμπλ, αλλά ο Ζοσέπ Μαρία Μπαρτομέου τον στηρίζει λαμβάνοντας υπόψιν και το κλίμα στα αποδυτήρια, που ήταν υπέρ της παραμονής του.
Ο ισπανικός ραδιοφωνικός σταθμός «Cadena Ser» υποστηρίζει πως οι πληροφορίες από το περιβάλλον του προέδρου των «μπλαουγκράνα» επιβεβαιώνουν τα παραπάνω, με τον Βαλβέρδε να αναμένεται να μπει κανονικά στον 3ο και τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του.
📻🚨 NOTICIA SER
Ernesto Valverde seguirá como entrenador del Fútbol Club Barcelona la próxima temporada, según ha confirmado a @ElLarguero el presidente Josep María Bartomeu
Το δυναμικό stretching χαρακτηρίζεται από συνεχή ροή κίνησης, σε αντίθεση με τις στατικές διατάσεις που είναι πιο πιθανό να γίνουν στο τέλος μιας προπόνησης.
Η Ρεάλ συνέτριψε με 4-1 τη Σοσιεδάδ στο Μπερναμπέου και πέρασε στην κορυφή της βαθμολογίας (60β.) με την Μπαρτσελόνα (58β.) να παίζει την Κυριακή (15/2) εκτός έδρας με τη Τζιρόνα.